TVO zoekt met spoed een voorzitter en een secretaris

  •   keer gelezen

De Tielse Vrijwilligers Organisatie (TVO) is met spoed op zoek naar een voorzitter en secretaris. Deze hebben een belangrijke rol in het overkoepelend bestuur van deze voor Tiel belangrijke organisatie.


Tiel - De TVO is een zeer actieve organisatie die al bijna 70 jaar bezig is met de ondersteuning van “kwetsbare” personen binnen de stadsgrenzen (voorheen onder de naam UVV afdeling Tiel). Zo heeft de TVO projecten op het gebied van een zangkoor, soos in Tiel West, mediagroep en een jaarlijkse ouderenreis. Momenteel zijn er ongeveer 30 vrijwilligers van TVO actief binnen de diverse projecten.

Door omstandigheden zijn wij met spoed op zoek naar een nieuwe voorzitter en secretaris. Het bestuur zoekt naar actieve en accurate kandidaten met bij voorkeur een leidinggevende achtergrond en/of ervaring in soortgelijke functies. Tot de taken van de voorzitter behoren leiden van de bestuursvergaderingen, contacten; naar de pers, met de vrijwilligers, met (externe) fondsen, alsmede mee organiseren van de jaarlijkse ouderenreis

Tot de taken van de secretaris behoren activiteiten als het opstellen van de agenda, notuleren, verzorgen van inkomende en uitgaande post, periodieke nieuwsbrief, regelen van vergaderruimte en het bijhouden van de ledenlijst. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de voorzitter Jan Visser (06-34 34 22 22) of een mail sturen naar info@tvo-tiel.nl.

Voor nadere informatie:

Jan Visser, voorzitter                         tel. 06-34 34 22 22

Thea van Rijn, penningmeester         tel. 06-10 52 50 19

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten