Foto:

Rabobank blijft in binnenstad Tiel

  •   keer gelezen

De Rabobank in Tiel gaat begin 2020 verhuizen. De bank heeft behoefte aan een moderner advieskantoor in het centrum van Tiel. Recent is de huurovereenkomst ondertekend van het pand aan de Hoogeindsestraat 32 in Tiel. Binnenkort start de verbouwing en naar verwachting wordt het pand vanaf maart in gebruik genomen. Tot die tijd blijft Rabobank West Betuwe actief in het huidige kantoor aan de Stationsstraat 4 in Tiel.


Tiel - “Met het pand aan de Hoogeindsestraat hebben we voor ons advieskantoor een mooie locatie in het centrum van Tiel gevonden”, zegt Remco Boer, directeur Private Banking & Particulieren van Rabobank West Betuwe. “Het nieuwe kantoor is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid op loopafstand. We vinden het erg belangrijk dat klanten bij ons binnen kunnen lopen.

“Het advieskantoor krijgt een moderne uitstraling passend bij de wensen van deze tijd. Klanten kunnen ook straks op ons kantoor terecht voor het regelen van hun dagelijkse bankzaken of een afspraak over bijvoorbeeld een hypotheek of een zakelijke lening. Het pand wordt voorzien van diverse spreekkamers waar klanten met de benodigde privacy hun bankzaken kunnen bespreken.”

Geldkiosk

“Geld opnemen en storten kan tot de verhuizing in het kantoor aan de Stationsstraat 4 in Tiel. Daarna komt er een geldkiosk op het grasveld bij het parkeerterrein Oude Haven (tegenover Oude Haven 32). Deze locatie is in nauwe samenwerking met de gemeente Tiel tot stand gekomen. Bij de kiosk kunnen klanten en inwoners uit Tiel en omgeving terecht voor pin-, stort- en sealbagtransacties. 

Nieuwe huurder

“Voor het huidige pand aan de Stationsstraat in Tiel is in de zomerperiode al een nieuwe huurder gevonden. Belastingsamenwerking Rivierenland (BSR) betrekt vanaf 2020 het kantoor. Op dit moment treffen zij in het kantoor al voorbereidingen voor ingebruikname. Onze adviseurs blijven, tot de verhuizing naar de nieuwe locatie, klaarstaan in het huidige kantoor aan de Stationsstraat 4 in Tiel.”
 

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier