Ditmar van Vuren, voorzitter Rode Kruis Culemborg, neemt afscheid van haar pennningmeester Fred van den Berg.
Ditmar van Vuren, voorzitter Rode Kruis Culemborg, neemt afscheid van haar pennningmeester Fred van den Berg. (Foto: Theo van Dam)

Rode Kruis huldigt haar jubilarissen en gaat fusie aan

  •   keer gelezen

CULEMBORG/DEIL – In het kader van de fusie van het Rode Kruis Culemborg en Bommelerwaard vond er in de Rotonde te Deil een fusievergadering plaats en werden verder wat jubilarissen gehuldigd.


Omdat het Rode Kruis Culemborg dus samengaat werd gelijk afscheid genomen van penningmeester Fred van de Berg, die de penningen lang heeft verzorgd voor Culemborg. Hij kreeg van de scheidende voorzitter Ditmar van Vuren een kleinigheid aangeboden.

Voor de fusie moet nog een nieuwe naam bedacht worden, waarvoor de leden werd gevraagd in een prijsvraag een mooie naam te verzinnen. De winnaar krijgt een kleinigheidje.

Wel werd het nieuwe bestuur al vast voorgesteld De nieuwe bestuursleden die de gefuseerde afdelingen gaan vertegenwoordigen zijn: Claudia Vonk - voorzitster, Coby Krol - secretaris, Ditmar van Vuren – penningmeester.

Na het voorstellen van het nieuwe bestuur werden de jubilarissen gehuldigd.

Dat zijn, 10 jaar: Astrid van Vulpen, Fred van den Berg, Johan Dijkstra, Harry van der Heijden en Martin Erlings.

Voor 20 jaar lid werd gehuldigd Els van der Heijden – de Wit.
Er wordt ook even stilstaan bij het afscheid van 2 vrijwilligers van de afdeling Zaltbommel, Theadoor van de Scheur en Martien van Geffen.

Daarnaast werden bedankt 2 vrijwilligers die afgelopen jaren op vele fronten voor de afdeling Culemborg hebben klaar gestaan, te weten Marian van den Ham-Reacq en Corry van Empel - van Doesburg.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier