Ruimte is er bij zijn lunchcafé altijd genoeg. "Binnen hebben we 50 zitplaatsen en buiten kunnen 48 mensen zitten.'' (foto: Janet Kooren)
Ruimte is er bij zijn lunchcafé altijd genoeg. "Binnen hebben we 50 zitplaatsen en buiten kunnen 48 mensen zitten.'' (foto: Janet Kooren) (Foto: )

Lunchcafé Royal doet mee met FlipPas

  •   keer gelezen

Steeds meer winkeliers in Tiel sluiten zich aan bij het Tielse loyaliteitssysteem de FlipPas.


Tiel - De nieuwste deelnemer, in een reeks die nog niet klaar is, is Lunchcafé Royal. Uitbater Bobby van Herwijnen kreeg geregeld vragen van klanten en besloot uiteindelijk dat hij niet kon achterblijven. Zijn lunchcafé is een begrip in Tiel. “De FlipPas is natuurlijk ook echt Tiels, dus eerlijk is eerlijk, we móeten wel”, lacht Bobby.
Bij Lunchcafé Royal kun je lunchen, borrelen of koffie drinken. “Ook is het bij ons mogelijk om een feest of partij te organiseren voor elke gelegenheid; van verjaardag tot bedrijfsborrel.” Vlak voor de deur is regelmatig een evenement en binnenkort ook weer een podium waarop Sinterklaas welkom wordt geheten, direct na zijn intocht. Dit jaar niet op zaterdag, maar op zondag. “Dat is wel even wennen, maar tijdens de koopzondag wel extra gezellig”, zo laat Bobby weten.
Ruimte is er bij zijn lunchcafé altijd genoeg. “Binnen hebben we 50 zitplaatsen en buiten kunnen 48 mensen zitten. En in de zomer kunnen we ons terras uitbreiden naar het midden van het plein en zijn er nog eens 32 extra zitplaatsen. En die zitten vaak vol met toeristen die heel enthousiast zijn over Tiel.”

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten