Meldpunt vuurwerkoverlast

  •   keer gelezen

De gemeente Tiel heeft in de laatste maand van het jaar een meldpunt vuurwerkoverlast. Het meldpunt is van 27 december tot en met 31 december telefonisch bereikbaar. Er is dan een directe doorschakeling naar handhaving op straat. Vanaf 1 december kunnen inwoners overlast van vuurwerk doorgeven op vuurwerkoverlast@tiel.nl.


Tiel - “Vuurwerk zorgt ieder jaar voor overlast. Het meldpunt, in combinatie met de maximale inzet van handhavers, moet die overlast verminderen. Na de kerstdagen is het mogelijk vuurwerkoverlast te melden op een speciaal telefoonnummer. Inwoners hebben dan direct contact met de handhavers”, vertelt burgemeester Beenakker.

Het telefoonnummer maakt de gemeente Tiel in de loop van december bekend. Het telefonisch meldpunt start op 27 december. Van 8:00 uur tot 23:00 uur is het meldpunt open. Het meldpunt blijft tot 31 december 17:00 uur in de lucht.

Eerder melden

Vanaf 1 december kunnen inwoners overlast door vuurwerk al melden door een e-mail te sturen aan vuurwerkoverlast@tiel.nl. Deze meldingen worden zoveel mogelijk direct uitgelezen en opgepakt. Als dat niet mogelijk is, houden de handhavers de plek de dagen daarna extra in de gaten.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier