Mozaiek
Mozaiek (Foto: Brenda Leenders)

De drie beste burgerinitiatieven van Tiel

  •   keer gelezen

Vorig jaar zijn de eerste Burgerinitiatief Awards uitgereikt. De gelukkig winnaars waren Tiel Herstelt en de Zwerfvuilacties. Ook dit jaar gaan wij de Burgerinitiatief Awards uitreiken aan maar liefst drie burgerinitiatieven.


Tiel - De Burgerinitiatief Awards wordt mede mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen Gemeente Tiel, Mozaïek Welzijn, Stichting Burgerweeshuis, Stichting Oud Burgermannen- en Vrouwenhuis en Rabobank West Betuwe. Een onafhankelijke jury bestaande uit Henk Bolt (Rabobank West Betuwe), Ans Duquesnoy (raadslid gemeente Tiel) en Carla Kreuk (wethouder gemeente Tiel) zal uit alle inzendingen de drie winnaars kiezen. De winnaars ontvangen ieder een cheque ter waarde van 1.000 euro

Categorieën

Er zal één winnaar gekozen worden per doelgroep categorieën: Ouderen, Jongeren of verstandelijke beperking en Algemeen.

Nomineren

Iedereen in gemeente Tiel mag vóór 1 januari 2020 een burginitiatief nomineren voor deze bijzondere award! Een burgerinitiatief mag zichzelf ook nomineren.

De voorwaarden zijn: Het burgerinitiatief vindt plaats in de gemeente Tiel (de stad Tiel en de omliggende dorpen). Het is een burgerinitiatief door één of meerdere burgers. Het levert zichtbaar iets op voor meerdere burgers. Het doel van het burgerinitiatief is duidelijk.

Uitreiking

De uitreiking van de Burgerinitiatief Awards zal plaatsvinden in februari 2020. De concrete datum zal begin 2020 bekend worden gemaakt op de website van Mozaiek Welzijn.

Nomineren kan via mozaiekwelzijn.nl/nieuws.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten