Steve van Dijl met zijn winkel Weka diervoeders in het winkelcentrum van Passewaaij. (foto: Janet Kooren)
Steve van Dijl met zijn winkel Weka diervoeders in het winkelcentrum van Passewaaij. (foto: Janet Kooren) (Foto: )

Weka: ‘Eerste FlipPas-winkel op Passewaaij’

  •   keer gelezen

In april dit jaar opende Steve van Dijl zijn winkel in het winkelcentrum van Passewaaij: Weka diervoeders. In november sloot hij zich aan bij de FlipPas. “Ik was al op zoek naar een spaarsysteem. Klanten vragen hier in de winkel om de FlipPas en het is een mooi en heel makkelijk spaarsysteem.”


Tiel - Hij stond een jaar of drie op verschillende weekmarkten met zijn dierproducten. Van konijn tot parkiet en van hond tot hamster, hij heeft de belangrijkste benodigdheden in zijn assortiment. “Het is fijn om een vaste winkel te hebben, want zo kan ik een groter aanbod bieden dan op een marktkraam. En hier in de wijk was geen aanbod, dus dat was een goede plek om een winkel te vestigen. En het gaat boven verwachting, moet ik zeggen. Mensen weten me inmiddels goed te vinden en nog dagelijks komen er nieuwe klanten in de winkel.” Dat hij de eerste FlipPas-winkel op Passewaaij is, vindt hij alleen maar mooi. “Ik hoop dat ik wat collega’s kan overtuigen om ook aan te haken. Het is toch belangrijk om met elkaar iets aan klantenbinding te doen. En het systeem van de FlipPas heeft zich nu wel bewezen, na vier jaar.’’
Hij rolt zijn nieuwe FlipPas-deurmat uit voor zijn pand aan de Kamperfoelie en de eerste klant die binnenkomt, reageert gelijk enthousiast.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier