Onderneemster Marian van Empel strikt één van haar teamleden om met haar op de foto te gaan. (foto: Janet Kooren)
Onderneemster Marian van Empel strikt één van haar teamleden om met haar op de foto te gaan. (foto: Janet Kooren) (Foto: )

Limburgia Vlaaien doet mee met FlipPas

  •   keer gelezen

Onderneemster Marian van Empel heeft sinds kort in het pand aan de Groenmarkt haar vlaaienshop geopend onder de naam Limburgia. Een van oudsher bekende naam in Tiel en nu met nieuw elan. Bonbons, taarten, vlaaien en een lekkere kop koffie, in haar sfeervolle zaak kun je heerlijk genieten, en nu ook FlipPas-punten sparen.


Tiel - Ze wilde al langer een zaak voor zichzelf en toen Erik Hobé zijn Limburgia van de hand deed, was ze al kandidaat.

Dat het toen niet lukte, had overduidelijk niet te maken met haar enthousiasme, iemand anders was haar voor. Dus nu het er toch van is gekomen, is ze de hemel te rijk.

Ze geniet zichtbaar als ze haar vaste gasten de gekozen lekkernijen uitserveert. Samen met een team enthousiaste en gastvrije medewerkers heeft ze inmiddels al een stoet regelmatige klanten in haar zaak.

Waarom de FlipPas? “Veel collega-ondernemers hier op het pleintje hebben sowieso al de FlipPas. Dus ik wilde graag meedoen. Het is een leuk systeem en klanten vragen er ook echt om. Voor Tiel en door Tiel, echte klantenbinding. Natuurlijk zien we ook heel veel toeristen, maar je vaste klanten belonen door ze punten te geven, dat is echt leuk om te doen.”

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten