Rifka en Laura, vaste gezichten van BSO Sporthonk hebben zin om aan de slag te gaan met hun nieuwe uitdaging. (foto: Eline Hoornveld)
Rifka en Laura, vaste gezichten van BSO Sporthonk hebben zin om aan de slag te gaan met hun nieuwe uitdaging. (foto: Eline Hoornveld) (Foto: Eline Hoornveld)

Na schooltijd een potje voetballen of honkbal

  •   keer gelezen

SKLM kinderopvang Maurik breidt uit! Met ingang van januari 2020 openen wij de deuren van een nieuwe buitenschoolse opvang locatie: BSO Sporthonk. Een BSO waar plezier, sport en leefstijl centraal staan.


Maurik - BSO Sporthonk is gevestigd bij sv-MEC’07, die op loopafstand is van de Brede School Maurik en is geopend op dinsdag en donderdag van 14.00 tot 18.30 uur. Deze BSO is bedoeld voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. De kinderen worden op school opgehaald en gaan onder begeleiding naar BSO Sporthonk.

Onder enthousiaste begeleiding gaan kinderen kennis maken met de verschillende takken van sport en spel. We bieden dagelijks wisselende sportactiviteiten aan waarbij we rekening houden met de wensen van kinderen. Bij de verschillende takken van sport en spel wordt ook aandacht geschonken aan leefstijl. Maar er is meer! De kantine biedt ook ruimte om andere activiteiten te doen. Bijvoorbeeld creatieve activiteiten of even lekker te chillen met vrienden.

Heb je interesse of wil je meer informatie over BSO Sporthonk? Onze medewerkers van het servicebureau staan je graag te woord. Je kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 0344-603087 of info@sklm.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier