De werkers van het eerste uur van SSV Harry van Dam en MarieTherese Schouten werden benoemd tot erelid van de stichting.
De werkers van het eerste uur van SSV Harry van Dam en MarieTherese Schouten werden benoemd tot erelid van de stichting. Foto: Theo van Dam

Werkers van het eerste uur gehuldigd

Algemeen 110 keer gelezen

CULEMBORG – In dansschool van Louis van Hattem waren alle vrijwilligers van Stichting Samen Verder aanwezig met hun partners om even samen te zijn in de kerststemming.

Tussendoor werden de jubilarissen van 5, 10, 15 en 20 jaar. Bij de jubilarissen van 25 jaar werden de heren Koopman, Ten Hove en De Man gehuldigd en toegesproken door projectleider Alice de Boer, terwijl de 30 jarige Anneke Bikker door Noor de Wit in het zonnetje gezet. Daarna was weer het woord aan Alice de Boer om de werkers van het eerste uur de levensloop te vertellen over 40 jaar. Zo lang bestaat ook de stichting, dus de werkers van het eerste uur. Het waren Harry van Dam en Marie Therèse Schouten. Zij waren vanaf de oprichting actief en hebben veel gedaan voor de Klaartjes. Harry o.a. als instructeur en begeleider van nieuwe chauffeurs, terwijl Marie het kantoorwerk deed als telefoniste en zij zorgde voor de jarigen. Voor hun vele werk kregen zij bloemen en werden zij door voorzitter Jos van Zutphen uitgeroepen tot ereleden van de Stichting, waarvoor een groot applaus.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• In de cortenstalen gedenkbomen kunnen ouders van deze kindjes een blaadje hangen ter nagedachtenis.
Buren en Lienden: bijzondere gedenkbomen voor stil-geboren of te vroeg geboren kinderen Nieuws 20 uur geleden
Afbeelding
Gezellige markt bij het Huis van Lienden. Leuk voor jong en oud. Nieuws 21 uur geleden
Afbeelding
Bezorgscooter en personenauto botsen in Tiel, bestuurder gewond naar ziekenhuis 112 21 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden