Goud voor turner Kay Tins
Goud voor turner Kay Tins (Foto: Hellas Tiel)

Goud voor turner Kay Tins

  •   keer gelezen

Zaterdag werd in Beverwijk de eerste wedstrijd van het seizoen gehouden. Bij de instappers 3e divisie werd Kay oppermachtig eerste met ruim een punt op nummer twee met de hoogste score op vloer, voltige en rek.


Regio - Zijn teamgenoot Dinand van der Meer eindigde net naast het podium, hij werd 4e , Chiel Zaayer werd 10e en Milas Kucukuslu 11e en voor Jay van de Water 25e. In dit niveau waren er maar liefs 33 deelnemers. Bij de instappers 2e divisie viel door een fout op vloer Quinten Hol net buiten het podium. Hij kwam 0.25 punt te kort maar op rek had hij een score van liefs 20.20. Sil van Dee werd in het zelfde niveau 6e. Bij de pupillen 3e divisie werd Renzo de Ruiter 5e door op rek de hoogste score van het deelnemersveld te score met een 18.60. Colin Claus eindigde net onder Renzo met een foutje op brug. Hastings Roza verraste met zijn sprong , hij kreeg er een cijfer van liefs 20,45 voor. In beiden sprongen te samen een aftrek van maar 0,05 punt. Hastings eindigde op plaats 10. Bouke Morhmann eindigde door een val bij rek op plaats 13. Bouke kennende gaat dit de volgende wedstrijd niet gebeuren. Bij de keuze oefenstof had Hellas twee deelnemers Simon Verhoef en Roman Poulis bij de junioren 2. Beiden turners lieten een medaille voor hun neus voorbijgaan. Simon door een val bij voltige en Roman op vloer.

OP 25 januari hebben de turners hun tweede voorronde en dan wordt bekend gemaakt wie mag deel nemen aan de voorrondes van het Nederlands kampioenschap.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten