Remco Boer, Directeur Private Banking & Particulieren van Rabobank West Betuwe (rechts) en Rob Smits, secretaris van JCI De Betuwe (links) ondertekenen het sponsorcontract
Remco Boer, Directeur Private Banking & Particulieren van Rabobank West Betuwe (rechts) en Rob Smits, secretaris van JCI De Betuwe (links) ondertekenen het sponsorcontract Foto: Rabobank West Betuwe

Rabobank sponsort wederom BOBR Kidsrun

Algemeen 129 keer gelezen

Voor het tweede jaar is Rabobank West Betuwe sponsor van de Rabo KidsRun, een van de onderdelen van de Betuwse Oliebollenrun (BOBR). Deze wordt jaarlijks het laatste weekend van het jaar georganiseerd door JCI de Betuwe.

Tiel - Dit jaar vindt de run plaats op zondag 29 december. De Betuwse Oliebollenrun heeft een mooi parcours door het Betuwse landschap van 5 en 10 kilometer. Een speciaal onderdeel van deze hardloopwedstrijd is ook dit jaar weer de Rabo Kidsrun. Kinderen t/m 7 jaar rennen een afstand van 500 meter, vanaf 8 jaar is dit 1500 meter.

“Als Rabobank vinden we vitaliteit erg belangrijk. Mooi dat we onze naam kunnen verbinden aan dit evenement waarbij we zoveel mogelijk kinderen willen stimuleren om lekker naar buiten te gaan en een rondje hard te lopen”, aldus Remco Boer, directeur Private Banking & Particulieren van Rabobank West Betuwe. “Vitaliteit voor medewerkers staat ook hoog in het vaandel. Een grote groep medewerkers is dan ook weer van de partij op 29 december.

Wil jij ook meelopen met de Betuwse Oliebollenrun of de Rabo Kidsrun? Inschrijven kan tot en met donderdag 27 december. Ga naar www.bobr.nl/inschrijven en schrijf jezelf snel in.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden