Dit is dé kans om een kijkje te nemen in de fitnessclub. (foto: Peter Bak)
Dit is dé kans om een kijkje te nemen in de fitnessclub. (foto: Peter Bak) (Foto: PeterBak)

Kom de nieuwe Booty Builder uitproberen tijdens open dag

  •   keer gelezen

Is jouw goede voornemen een sportiever en gezonder 2020? Kom dan zondag 12 januari naar de open dag van Fitnessclub Tiel. Dit is dé kans om een kijkje te nemen in de fitnessclub en vragen te stellen. Wanneer je je inschrijft tijdens de open dag op 12 januari profiteer je van onze open dag actie. Je betaalt dan geen inschrijfgeld à 25 euro en ontvangt een JBL speaker cadeau.


Tiel - ‘’Vanaf december hebben wij een nieuw apparaat: de Booty Builder. Met dit fitnessapparaat train je je billen op de meest effectieve manier. De Booty Builder is ontworpen om de heupbeweging te versterken. Dit apparaat is gebaseerd op de hip-thrust beweging. Je hebt geen benches en losse gewichten meer nodig. Geen risico op het verliezen van je balans of op het omvallen van het bankje: onze Booty Builder is gebouwd op een stabiel platform dat erg comfortabel en gebruiksvriendelijk is. Kom de Booty Builder uitproberen tijdens de open dag’’

‘’We gaan altijd van start met een fitheidstest. Aan de hand van deze resultaten én jouw doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld tijdens een eerste introductieles. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Na afloop wordt er een tweede introductieles ingepland, zodat je de eerste keren dat je bij ons komt sporten intensief begeleid wordt. Vervolgens maken we iedere 6 weken met jou een afspraak. Tijdens deze afspraak kunnen we jouw trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen.’’

Weet je niet zeker of fitness en het volgen van groepslessen wel iets voor jou is? Een abonnement is voor drie maanden en vervolgens maandelijks opzegbaar. Ook kun je kosteloos jouw abonnement tijdelijk stopzetten, mocht je bijvoorbeeld op vakantie gaan.

Tijdens onze open dag kun je profiteren van een leuke actie! Wanneer jij je op zondag 12 januari tussen 10.00 tot 16.00 uur inschrijft als nieuw lid hoef je geen inschrijfgeld te betalen t.w.v. 25 euro.

Adres: Laan van Westroijen 10. Meer info: fitnessclubnederland.nl/clubs/tiel.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten