Kerstconcert OtherWise 2019
Kerstconcert OtherWise 2019 (Foto: prive foto)

Magische sfeer met OtherWise ChristmasWise

  •   keer gelezen

Culemborg - En weer is het Vrouwenkoor Otherwise uit Culemborg gelukt een prachtig eigen kerstconcert in de Gelderlandfabriek neer te zetten.


Zondagmiddag 22 december stond in het teken Magic in the air. En betoverend was het! Onder leiding van dirigent Roedie Robeer en met medewerking van pianist Jos Rodermans werd een gevarieerd repertoire ten gehore gebracht. Met nummers uit binnen- en buitenland en van alle tijden. Afwisselend stemmig, vrolijk, warm en soms swingend. Van Walking in the Air, Christmas shopping blues, We Three Kings, Stille Nacht tot Ode aan de Kerst.

Gasten dit jaar waren The Neighbours, een Culemborgs a capella jongeren ensemble die met hun zuivere stemmen een hartveroverend optreden gaven. Zandtekenaar Monique Groffen beeldde op haar eigen wijze het kerstverhaal uit waarmee ze een bijzondere visuele toevoeging gaf aan het concert. Een liefdevol Kerstfeest, was haar slotboodschap. Acteurs Marinus Hoogmoed en Judith Verduijn luisterden het geheel op met hun eigen, ludieke interpretatie van kerst.

De zaal zat (vrijwel) vol en de sfeer was gemoedelijk. En natuurlijk was alles feestelijk opgetuigd in kerstsfeer. De toon is hiermee gezet voor een mooi kerstfeest 2019 en de bezoekers en het Vrouwenkoor togen opgetogen huiswaarts.

Heb je in het nieuwe jaar zin in zingen? Het koor kan nog steeds enthousiaste nieuwe leden gebruiken. Kwaliteit, maar zeker ook plezier in zingen staat bij het koor voorop. Kijk op de website (www.vrouwenkoorotherwise.nl) voor meer informatie voor nieuwe aspirant-leden en over de aanmeldprocedure. Zien we je binnenkort? Wie niet waagt, die niet wint!

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten