Jongeren
Jongeren (Foto: Jan Bert Vonk)

Start dertig korte cursussen bij Zinder Educatie

  •   keer gelezen

Meer bewegen, een nieuwe hobby ontdekken, meer tijd doorbrengen met de kinderen: ook in 2020 gaan velen weer aan de slag met goede voornemens. Bij Zinder Educatie kunnen cursisten die waarmaken, want zij organiseert meer dan dertig korte cursussen voor jong en oud.


Tiel - Denk aan Peutermuziek, Talentlab: Potten Draaien, HipHop voor KidZ, en de Theater Sneltreinproductie. Het volledige cursusaanbod is te zien op www.zinder.nl/educatie. 
Bij Zinder Educatie zijn cursussen te volgen in verschillende disciplines. Zo kunnen de allerkleinsten meedoen aan Peutermuziek (1-4 jr) en spelen 55-plussers samen muziek in Rockin’Old School. In de kunstateliers kunnen creatieve kinderen, jongeren én volwassenen mooie werken maken. Volg hiervoor cursussen als Atelier 2D/3D (6-10 jr), Talentlab: Potten Draaien (9-16 jr) of Tekenen en Schilderen (>18 jr).
Nieuw is de cursus Hiphop voor KidZ (8-12 jr). Volwassenen komen in beweging tijdens de Danstraining en bij de ProjectDansGroep.
Voor acteurs en actrices in spe is er een aantal theatercursussen, zoals Sneltreinproductie (9-12 jr) en Theater Talentklas (12-20 jr).
Bekijk het complete cursusaanbod op www.zinder.nl/educatie.
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland betaalt het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor bijvoorbeeld muziekles, dans, theater of een andere sport of creatieve les. Ook lessen bij Zinder Educatie kunnen gevolgd worden middels dit jeugdfonds. Kijk voor meer informatie op www.jeugdfondssportencultuur.nl.
Cursisten kunnen vrijwel altijd later instromen als een cursus al is begonnen. De cursus is dan nog steeds goed te volgen. Het lesgeld wordt naar rato van het aantal te volgen lessen berekend. Lesgeld kan ook in termijnen worden betaald.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten