Foto:

Kunst van Alfredo Rabansky!

  •   keer gelezen

Tiel - Kunstenaar Alfredo Rabansky: een Modern Art PhiZ is een persoonlijk object waar je juist wel omheen kunt. Gerecycled uit rond pvc geef ik het materiaal een tweede leven en een betekenis voor de koper!
Geen schilderij aan de muur maar een hoog rond object. Gemakkelijk verplaatsbaar en vrijstaand te plaatsen. Weer eens wat anders. Meer dynamisch van aard.
PhiZ staat voor face, face staat voor gezicht en gezicht staat voor tronie. De tikkeltje eigenwijze tronie (fantasie- of krachtgezicht ) is een metafoor van het ‘zijn’ van de kunstkoper in deze wereld. Met iedere klant heb ik een kort voorgesprek waarna ik op hoofdlijnen duidelijk heb hoe de klant in elkaar steekt. Dan start ik spontaan met de creatie van de persoonlijke PhiZ door toepassing van kleuren, patronen en vormen. Rondom ontstaan dan 2 fantasie gezichtsvormen.
Het dagelijks contact met de persoonlijke Modern Art Phiz houdt de kunstkoper ‘down to earth’ en brengt hem of haar ‘back to basics’. Kunst met een knipoog maar zeker met een boodschap die alleen de kunstkoper kent. Maar waar ook de kunstkijker van kan genieten.
Voor meer informatie: JillSarah@alfredorabansky.nl. Telefoonnummer 0031 6 54109750.


Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten