Eten uit Tadzjikistan en theater bij de Wereldkeuken
Eten uit Tadzjikistan en theater bij de Wereldkeuken (Foto: Welzijn Rivierstroom)

Eten uit Tadzjikistan, theater bij Wereldkeuken

  •   keer gelezen

Ochten - Ik ben een mens, net als jij! Dit theaterstuk van Rivor kunt u zien bij de Wereldkeuken op 29 januari om 19.30 uur in Dorpshuis Ochten. Voorafgaand kunt u gerechten uit Tadzjikistan proeven.
De wereldkeuken is een initiatief van vrijwilligers uit Polen, Syrie, Tadzjikistan, Eritrea en Ochten. Afwisselend koken zij een gerecht uit een ander land. Ook vertellen zij iets over hun cultuur of is er muziek.
De wereldkeuken is bedoeld voor alle inwoners uit Neder-Betuwe. Hiermee creëren we meer verbondenheid onder elkaar.
Op woensdag 29 januari om 18.00 uur staat er eten uit Tadzjikistan op het menu. Vind je het leuk om mee te eten, laat het voor 25 januari weten via dorpshuisochten@gmail.com of bel 06-57638105. Aanmelden voor het eten is nodig en het kost € 5. Om 19.30 is er een theaterstuk van migranten. Daar hoeft u zich niet voor aan te melden en de entree is gratis. U kunt ook alleen naar het theater komen.
Vind je het leuk om mee te helpen koken, neem dan contact op met Annelieke Welzijn Rivierstroom via anneliekesteenbergen@welzijnrivierstroom.nl of 06-47321364. Alle nationaliteiten zijn welkom!


Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten