Roger Neve
Roger Neve (Foto: )

Dolly Dots en Johnny de Mol in Agnietenhof

  •   keer gelezen

TIEL – In mei start de kaartverkoop van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof. Maar soms zijn er uitzonderingen en worden er voorstellingen gedurende het seizoen bijgeboekt. Zo werd onlangs aangekondigd dat de Dolly Dots op vrijdag 13 november in Tiel te zien zijn (uitverkocht). Ook zijn Kamphues & Doornbos’ Grote Grand-Prix-Circus (di 11 februari) en Johnny de Mol (vr 14 februari) toegevoegd aan het programma, waarvoor nog een aantal kaarten verkrijgbaar is via www.agnietenhof.nl.


Bezoekers gaan op vrijdag 13 november 2020 terug in de tijd met de Dolly Dots, die in Tiel al hun grote hits gaan zingen. Daarnaast vertellen de dames het verhaal achter het succes van de meidengroep.

Op Valentijnsdag komt Johnny de Mol naar de Agnietenhof. Onder begeleiding van een liveband vertelt Johnny de Mol anekdotes over zijn familie, goede doelen en zijn rock & roll-leven. Hij zingt daarbij bekende covers, maar ook nieuwe zelfgeschreven nummers.
Tijdens Kamphues & Doornbos’ Grote Grand-Prix-Circus op dinsdag 11 februari delen de bekende heren hun passie voor de Formule 1. Verwacht een avond vol anekdotes over legendes in de autosport, over – hoe kan het ook anders – Max Verstappen, maar bovenal veel verhalen over eigen ervaringen in een raceauto.

Vriend van de Agnietenhof
De Vrienden van de Agnietenhof krijgen altijd als eerste bericht over een bijgeboekte voorstelling. Dit is een van de vele voordelen waar Vrienden gebruik van kunnen maken. Zo krijgen ze onder meer korting op voorstellingen en films, mogen zij gratis naar de speciale Vriendenavond en ontvangen Vrienden een gratis kop koffie of thee na een driegangendiner in het Theaterrestaurant. Ook genieten van de Vriendenvoordelen? Kijk op www.agnietenhof.nl/vriend en word Vriend.

Meer info & tickets
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.agnietenhof.nl of aan de kassa: Sint Agnietenstraat 2 in Tiel, 0344 673 500. Ook in Zinder zijn kaarten te bestellen: Rechtbankstraat 1 in Tiel (alleen PIN).

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten