Roger Neve
Roger Neve

Dolly Dots en Johnny de Mol in Agnietenhof

Algemeen 130 keer gelezen

TIEL – In mei start de kaartverkoop van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof. Maar soms zijn er uitzonderingen en worden er voorstellingen gedurende het seizoen bijgeboekt. Zo werd onlangs aangekondigd dat de Dolly Dots op vrijdag 13 november in Tiel te zien zijn (uitverkocht). Ook zijn Kamphues & Doornbos’ Grote Grand-Prix-Circus (di 11 februari) en Johnny de Mol (vr 14 februari) toegevoegd aan het programma, waarvoor nog een aantal kaarten verkrijgbaar is via www.agnietenhof.nl.

Bezoekers gaan op vrijdag 13 november 2020 terug in de tijd met de Dolly Dots, die in Tiel al hun grote hits gaan zingen. Daarnaast vertellen de dames het verhaal achter het succes van de meidengroep.

Op Valentijnsdag komt Johnny de Mol naar de Agnietenhof. Onder begeleiding van een liveband vertelt Johnny de Mol anekdotes over zijn familie, goede doelen en zijn rock & roll-leven. Hij zingt daarbij bekende covers, maar ook nieuwe zelfgeschreven nummers.
Tijdens Kamphues & Doornbos’ Grote Grand-Prix-Circus op dinsdag 11 februari delen de bekende heren hun passie voor de Formule 1. Verwacht een avond vol anekdotes over legendes in de autosport, over – hoe kan het ook anders – Max Verstappen, maar bovenal veel verhalen over eigen ervaringen in een raceauto.

Vriend van de Agnietenhof
De Vrienden van de Agnietenhof krijgen altijd als eerste bericht over een bijgeboekte voorstelling. Dit is een van de vele voordelen waar Vrienden gebruik van kunnen maken. Zo krijgen ze onder meer korting op voorstellingen en films, mogen zij gratis naar de speciale Vriendenavond en ontvangen Vrienden een gratis kop koffie of thee na een driegangendiner in het Theaterrestaurant. Ook genieten van de Vriendenvoordelen? Kijk op www.agnietenhof.nl/vriend en word Vriend.

Meer info & tickets
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.agnietenhof.nl of aan de kassa: Sint Agnietenstraat 2 in Tiel, 0344 673 500. Ook in Zinder zijn kaarten te bestellen: Rechtbankstraat 1 in Tiel (alleen PIN).

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• In de cortenstalen gedenkbomen kunnen ouders van deze kindjes een blaadje hangen ter nagedachtenis.
Buren en Lienden: bijzondere gedenkbomen voor stil-geboren of te vroeg geboren kinderen Nieuws 19 uur geleden
Afbeelding
Gezellige markt bij het Huis van Lienden. Leuk voor jong en oud. Nieuws 20 uur geleden
Afbeelding
Bezorgscooter en personenauto botsen in Tiel, bestuurder gewond naar ziekenhuis 112 21 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden