(foto: Janet Kooren)
(foto: Janet Kooren) (Foto: )

Met FlipPas kans op prachtig Seiko horloge

  •   keer gelezen

Tiel - FlipPas-prijzenpartner van de maand februari is Juwelier van Leeuwen. Eigenaresse Martine Stoffelsen stelt een prachtig Seiko horloge ter beschikking met een winkelwaarde van 500 euro. De winnaar kan kiezen uit een uitgebreide collectie uurwerken met de meest vooruitstrevende techniek.


Ze is voor de tweede keer prijzenpartner en blij met de FlipPas en de reacties die ze daarop krijgt. “We zijn ook echt wel heel actief en vragen er ook om bij onze klanten”, vertelt ze. “Bij een juwelier kopen mensen natuurlijk vaak een cadeautje, en het is toch leuk als je dan met je punten dat cadeautje helemaal of deels kunt betalen. Daar word je als spaarder ook blij van!” Bij een grote aankoop wil ze ook nog wel eens een FlipPas cadeau geven aan klanten die hem nog niet hebben.

Save the Ocean

Als Seiko Elite dealer vond ze het dit keer een mooi idee om een uurwerk uit de uitgebreide en innovatieve collectie ter beschikking te stellen. “Seiko heeft hele vooruitstrevende techniek en we zijn er trots op dat we dit merk voor Tiel en de omgeving mogen vertegenwoordigen. Seiko ontwikkelde ooit de eerste duikershorloges en wil zich actief richten op het behoud van het zeemilieu. Het bedrijf doneert een deel van de wereldwijde opbrengsten van de horlogeserie ‘Save the Ocean’ Special Editions aan het ‘Ocean Learning Center’ van de beroemde oceanoloog Fabien Cousteau.

Voor ieder wat wils

Als we in de zaak wachten tot Martine tijd heeft voor de foto, wordt duidelijk dat de doelgroep van haar winkel zeer divers is. Er worden oorbellen geprikt, een bruidegom komt manchetknopen uitzoeken - wat een prachtige exemplaren, en je kunt ze nog laten graveren ook - een vrouw verwent zichzelf met een paar prachtige oorstekers, horloges worden gerepareerd en armbandjes liefdevol ingepakt als cadeau. De juwelierszaak van Martine heeft een prachtige selectie sieraden én een paar unieke traditionele items, bijvoorbeeld voor het pasgeboren kind. Maar ook een “vintage vitrine” ontbreekt niet, waarin juwelen van Cartier liggen uitgestald naast prachtige oorhangers en andere kostbare items. Items die de tijd doorstaan, tijd die kostbaar is. En waar sluit Martine ons gesprek over de uurwerken mee af? Met “koop de tijd bij Van Leeuwen juwelier”. Hoe passend.

Over de FlipPas

De FlipPas is het Tielse spaarsysteem waarmee consumenten punten kunnen sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. Met de FlipPas kan op verschillende plaatsen in de binnenstad het parkeergeld betaald worden, daar waar er vooraf betalen geldt. Op www.flippas.nl is te zien wie de deelnemers zijn en waar de FlipPas gekocht en gebruikt kan worden.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier