Sporten bij de BSO, het is mogelijk bij SKLM!
Sporten bij de BSO, het is mogelijk bij SKLM! (Foto: Laura en Rifka)

Sporten bij de BSO!

  •   keer gelezen

Maurik - Na school met je vriendjes en vriendinnetjes bezig zijn met sport, plezier en leefstijl. Dit kan vanaf januari in Maurik bij BSO Sporthonk!


Buitenschoolse opvang (BSO) Sporthonk is gevestigd bij sv-MEC’07, op loopafstand is van de Brede School Maurik, en is geopend op dinsdag en donderdag van 14.00 tot 18.30 uur. Deze BSO is bedoeld voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. De kinderen worden op school opgehaald en gaan onder begeleiding naar BSO Sporthonk.

Het terrein van sv-MEC’07 biedt alle ruimte die SKLM nodig heeft voor de sport en spelactiviteiten die zij voor de kinderen in petto hebben. In blokken van twee weken staat een sport centraal. Gedurende deze periode zijn de kinderen bezig met de sport zelf, leren ze spelenderwijs over de theorie en wordt er aandacht geschonken aan een gezonde leefstijl. Uiteraard wordt rekening gehouden met de wensen van kinderen. Afgelopen periode zijn de kinderen bezig geweest met voetbal, honkbal en slagbal. Ook komen warming-up -technieken aan bod en uiteraard wordt een partijtje gespeeld. Wat de kinderen komende weken nog kunnen verwachten is hockey en atletiek. Maar er is meer! De kantine biedt ook ruimte om andere activiteiten te doen, bijvoorbeeld creatieve activiteiten of even lekker te chillen met vrienden.

Uiteraard gaat de functionaliteit van de kantine als sportkantine niet verloren. Deze twee activiteiten gaan prima samen. BSO Sporthonk sluit aan bij de schooltijden tot 18.30 uur. Na 18.30 starten de sport- en kantine activiteiten zoals de sporters gewend zijn. Vooralsnog is BSO Sporthonk open op dinsdag en donderdag. Kinderen van 7 jaar en ouder kunnen zich aanmelden en zo met de pedagogische medewerkers Laura en Rifka een sportieve tijd beleven.

Aanmelden of informatie aanvragen kan via het servicebureau van SKLM. Het servicebureau is bereikbaar via telefoonnummer 0344-603087 of info@sklm.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten