Leerlingen van Zinder educatie repeteren voor hun grote optreden in de Agnietenhof
Leerlingen van Zinder educatie repeteren voor hun grote optreden in de Agnietenhof (Foto: Jan Bert Vonk)

Leerlingen Zinder in Agnietenhof

  •   keer gelezen

Tiel - Op donderdag 26 maart spelen acht leerlingen van Zinder Educatie mee in de voorstelling Repelsteeltje en de blinde prinses van Theater Rotterdam. 


Onlangs vond de eerste repetitie plaats voor het grote optreden in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof in Tiel. 

Ben, Djaro, Elin, Froukje, Mees, Petra, Rosalie en Storm volgen de cursussen Musical en HipHop voor KidZ en stelen straks de show in de Agnietenhof. Dansdocente Maxime Kroot repeteert de hele maand met de groep, zodat de kinderen stralen tussen de professionele acteurs van Theater Rotterdam.

Over Repelsteeltje en de blinde prinses (8-99 jr)
Theater Rotterdam komt met een wervelend familiespektakel in de traditie van eerdere theaterhits, zoals De Gelaarsde Poes en Snorro. Er is van alles aan de hand in het bos, op het paleis en onder de grond. Repelsteeltje kijkt wie hij met zijn tovenaarskunsten kan helpen. En dan arriveert er ook nog een geheimzinnige gebedsgenezeres aan het hof, die zegt dat ze het blinde prinsesje kan ‘genezen’. Wie houdt zich aan zijn woord? Lukt het Repelsteeltje om zijn naam geheim te houden?
Een avond vol grappige verwikkelingen, gloedvolle liedjes en magische toverkunsten. 

Samenwerking Zinder Educatie en Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof 
Regelmatig worden cursussen van Zinder Educatie en voorstellingen van de Agnietenhof aan elkaar gekoppeld. Zo krijgen cursisten de kans om zich te laten zien op een groter podium en worden bezoekers van de Agnietenhof verrast met een extra optreden of workshop. Zo werd er op zondag 8 maart een workshop circus gegeven, tussen de jeugdvoorstellingen na afloop van de voorstelling WirWar. Bezoekers konden deze workshop gratis volgen.

Meer info & tickets
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.agnietenhof.nl of aan de kassa: Sint Agnietenstraat 2 in Tiel, 0344 673 500. Ook in Zinder zijn kaarten te bestellen: Rechtbankstraat 1 in Tiel (alleen PIN).

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten