60+ Soos Passewaaij opent haar deuren

  •   keer gelezen

Tiel - De maatregelen rondom corona versoepelen steeds meer. Dat vindt iedereen fijn. De deuren van onze 60+ soos kunnen weer open om mensen te verwelkomen die wat gezelligheid met leeftijdgenoten willen. Op 1,5 meter afstand natuurlijk, en met veel handen wassen. En als u zich niet fit voelt of verkouden bent, dan moet u nog even wachten met meedoen met onze activiteiten. U blijft dan beter thuis.


Het programma vanaf vrijdag 3 juli ziet er als volgt uit:

Op vrijdagmorgen van 10-11 uur is er stoelyoga met Honorée van Looveren. Bewegen op, voor of achter een stoel; rustige bewegingen waarbij alle spieren geactiveerd worden, maar tegelijk heel ontspannend en rustgevend. Deelname 3,50 euro.

Op vrijdagmiddag van 14-16 uur is er ontmoetingsmiddag. Gezellig elkaar ontmoeten, wat praten, krantje lezen, een spelletje doen, onder het genot van koffie en thee. Vanaf 10 juli kunt u tijdens de ontmoetingsmiddag vanaf 15 uur eventueel weer aansluiten bij het tekenuur van Annet. Zij leert u zentangles tekenen. Deelname 2 euro incl. koffie en thee.

Op dinsdagmorgen van 11-12 uur geeft Tenny van de Berg 60+ en fit, bewegen op muziek voor 60-plussers. Lekker in de buitenlucht op het schoolplein bij het Wijkgebouw. Deelname 3,50 euro.

Op donderdag 9 juli gaat de fietsclub weer rijden. Start half 10, terugkeer rond 14 uur. Afstand 25 - 30 km, in een rustig tempo. Deelname is gratis, alleen consumpties onderweg zijn voor eigen rekening. De fietstocht is geschikt voor zowel mensen met een gewone fiets alsook voor e-bikers. Gezellig er even op uit. Aanmelden is verplicht op het telefoonnummer van de 60+ Soos. Wij letten op de onderlinge afstand, ook als we stoppen bij een horeca voorziening.

Alle activiteiten vinden plaats op locatie van het Wijkgebouw Passewaaij, Koerierspad 3, 4006 TS Tiel. De fietstochct begint om 10.30 uur bij het toegangshek aan Koerierspad 3.

Voor al uw vragen of aanmelding kunt u bellen met nummer 06 83922001 of mailen naar: 60plussoospassewaaij@gmail.com

Houd onze website 60plussoospassewaaij.nl in de gaten voor de meeste recente ontwikkelingen. U vindt de soos ook op facebook t.w. facebook.com/60plussoospassewaaij.

Wilt u onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen, laat ons dat weten per telefoon of per e-mail.

Contact gegevens: 60+ Soos Passewaaij, Koerierspad 3 (wijkgebouw), tel. 06 83922001, 60plussoospassewaaij@gmail.com De website is: 60plussoospassewaaij.nl

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten