Foto:

FlipPas-fotograaf prijzenpartner juli

  •   keer gelezen

Lisenka Pauw Fotografie is nog niet zo heel lang FlipPas-deelnemer, maar kreeg al enorm veel positieve reacties. Zoveel dat ze geen moment aarzelde om prijzenpartner voor de maand juli te worden. Twee winnaars krijgen een uitgebreide fotoshoot!


Tiel - De deelname aan de FlipPas leidde al tot interessante nieuwe contacten. Zo kreeg ze direct al een opdracht van Style Cycles na de kennismaking bij de reportage over diens nieuwe vestiging op Passewaaij. “Ik heb zo’n leuk vak! Iedere shoot is weer anders want er komen heel veel verschillende mensen voor mijn camera en die hebben natuurlijk allemaal hun eigen wensen. Voor Vaderdag heb ik bijvoorbeeld veel kinderen gefotografeerd, vanmiddag mag ik profielfoto’s maken voor Coachingspraktijk Bloom en galafoto’s zijn nu ook in trek. Ik bied tot en met 16 juli een hele leuke actieshoot aan voor alle scholieren die nu geen galafeest hebben, maar toch een mooie herinnering willen. Want ze hebben vaak wel al lang en breed hun outfit gekozen. In die outfit op een mooie foto verzacht de pijn wel een beetje. En dat voor maar vijfentwintig euro.”

Prijzenpartner

Voor de FlipPas-maandprijs van maand juli wil ze twee winnaars gelukkig maken. “Iedere winnaar krijgt een fotoshoot voor maximaal tien personen én een grote afdruk, op canvas, aluminium of forex van een foto naar keuze uit de shoot. Ik vind het zo leuk om mee te doen met de FlipPas dat ik heel graag ook prijzenpartner ben. Van mijn klanten krijg ik heel veel positieve reacties en ik heb inmiddels ook al flink wat punten weggegeven.”

Gericht op doelgroep

Met haar mobiele studio kan ze zowel thuis als op locatie foto’s maken met prachtige belichting. En haar tarieven zijn gericht op haar doelgroep. “Ik wil dat het heel laagdrempelig is. Dus kan je al voor een minishoot bij me terecht voor dertig euro. Dan heb je een shoot van een half uur en krijg je vijf digitale foto’s. Ik verkoop ook cadeaubonnen voor een fotoshoot, dat is natuurlijk een leuk cadeau.”

Over de FlipPas

De FlipPas is het Tielse spaarsysteem waarmee consumenten punten kunnen sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. Met de FlipPas kan op verschillende plaatsen in de binnenstad het parkeergeld betaald worden, daar waar er vooraf betalen geldt. Op www.flippas.nl is te zien wie de deelnemers zijn en waar de FlipPas gekocht en gebruikt kan worden.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten