Winkelcentrum Westlede opent deuren

  •   keer gelezen

In Tiel is een nieuw winkelcentrum gebouwd. Het winkelcentrum heet ‘Westlede’ en is in de plaats gekomen van het nabijgelegen winkelcentrum ‘Kwadrant’. Vanaf 1 juli 2020 is het nieuwe winkelcentrum geopend voor publiek.


Tiel - ‘Wij zijn erg blij dat het nieuwe winkelcentrum klaar is. Sommige winkeliers zijn nog druk bezig met het afbouwen van de winkel, maar op 1 juli gaan de deuren van het winkelcentrum alvast open. Het openingsfeest laat nog even op zich wachten, gezien de huidige maatregelen van het RIVM en de aankomende zomervakantie, lijkt het ons goed om ná deze vakantie een mooie (officiële) opening neer te zetten voor al onze klanten’ Aldus John Steenbekkers ondernemer van Pets Place en voorzitter van de Winkeliersvereniging.
Het oude winkelcentrum (Kwadrant) heeft onvoldoende ruimte voor uitbreiding en voor parkeren. Om deze reden is besloten om een nieuw winkelcentrum te ontwikkelen op een nieuwe locatie. Locatie ‘Westlede’ biedt ruimte voor zowel vergroting van het winkeloppervlak als ook uitbreiding van de parkeergelegenheid. Boven het winkelcentrum zijn 28 nieuwe appartementen gerealiseerd.
Vanaf 1 juli is iedereen van harte welkom in winkelcentrum Westlede. De officiële opening zal later dit jaar gaan plaatsvinden.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten