Foto:

Lego-prijs valt in goede aarde

  •   keer gelezen

De winnaar van de FlipPas-maandprijs van juni is Irene Plancius. Ze mag voor maar liefst vijfhonderd euro Lego uitzoeken bij Intertoys. 


Tiel - Dochterlief blijkt een voorliefde voor een bepaald type knuffel te hebben, en daar doet Edwin Meijer niet moeilijk over. 

“Dankzij het succes van Lego-masters heb ik gekozen om een Lego-prijs beschikbaar te stellen, maar als je liever knuffels wilt, dan maak ik daar geen probleem van hoor!” Voor moeder Irene is het sowieso al een verrassende week. De dag voor ze het bericht van de FlipPas kreeg, werd ze door haar collega’s verrast met een ontbijt en een enorme berg cadeaus. “Omdat ik vijfentwintig jaar geleden afstudeerde als verloskundige. Dat wilden ze niet zomaar voorbij laten gaan.” En terecht, want veel kinderen in Tiel en omgeving zagen met haar hulp het levenslicht.

Overdonderd
“Toen ik het mailtje van de FlipPas kreeg, stond daar alleen maar in of ik snel contact op wilde nemen. Ik dacht alleen maar ‘wat heb ik nóu gedaan?‘ Ik heb dus maar gelijk gebeld en was compleet overdonderd toen ik hoorde wat ik had gewonnen.”

Tegelijk met de Lego-prijs krijgt Irene ook nog eens een prachtig boeket van Meeuwsen bloemen overhandigd. “Het kán niet op”, lacht ze. Haar oudste moest naar school maar had vast een lijstje met Lego-artikelnummers meegegeven. Haar jongste is er bij en stond een beetje bedremmeld te kijken tot ze van Edwin het groene licht kreeg om een knuffel uit te gaan zoeken. Haar glimlach spreekt boekdelen. “Kijk, blije kinderen. Dat willen we zien”, glundert ook Edwin. Irene haar man vond het maar wat bijzonder. “Dus omdat je bij Bakker Bouman brood koopt, win je bij Intertoys?” had hij thuis nog gevraagd. En zo is het precies. “Bij Kookwinkel Oostendorp heb ik laatst punten ingeleverd, en ik gebruik de FlipPas wel echt heel vaak. En dus nu dit. Geweldig!” Dat ze de prijs niet in één keer hoeft te besteden, lucht haar wel zichtbaar op.

Over de FlipPas

De FlipPas is het Tielse spaarsysteem waarmee consumenten punten kunnen sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. Met de FlipPas kan op verschillende plaatsen in de binnenstad het parkeergeld betaald worden, daar waar er vooraf betalen geldt. Op www.flippas.nl is te zien wie de deelnemers zijn en waar de FlipPas gekocht en gebruikt kan worden.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier