Cliënten verhuizen naar Markant
Cliënten verhuizen naar Markant Foto: SZR

Nieuw revalidatiegebouw in gebruik

Algemeen 563 keer gelezen

Op 6 en 7 juli nam SZR het nieuwe revalidatiegebouw ‘Markant’ in gebruik. Cliënten verhuisden vanuit woonzorgcentrum Vrijthof naar Markant.

Tiel - Via een vrolijk versierde entree werden ze welkom geheten. Het waren twee drukke dagen, maar door de goede voorbereiding verliep de verhuizing soepel. SZR is trots op het prachtige nieuwe gebouw, dat een aantrekkelijke en actieve omgeving is om te revalideren.

Blij met de nieuwe omgeving
Cliënten en medewerkers zijn blij met de nieuwe omgeving. “Het is nog wennen, maar het is mooi hier. Ruime appartementen met televisie, koelkast en eigen badkamer. Ik heb goed geslapen de eerste nacht”, was de reactie van een cliënt.

Helemaal ingericht voor revalidatiecliënten
Markant is helemaal ingericht voor revalidatiecliënten, die hier meestal enkele dagen of weken verblijven. De zorg- en behandelmedewerkers zijn speciaal opgeleid om cliënten te stimuleren en te ondersteunen tijdens de revalidatieperiode. De nadruk ligt op het behouden en verbeteren van de kwaliteit van leven. Alles is gericht op een zo spoedig mogelijke terugkeer naar de eigen woning.

Over Markant
Markant staat naast woonzorgcentrum Vrijthof in Tiel, heeft 51 zorgappartementen en heeft de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en comfort. De eenpersoons appartementen zijn verdeeld over drie etages. Alle revalidatie-afdelingen van SZR zitten nu bij elkaar in één gebouw.  

Markant
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden