Afbeelding

Feestje rond nieuwe airtrack

Algemeen 170 keer gelezen

Met de aanschaf van een fonkelnieuwe airtrack (opblaasbare springbaan) heeft T&P Sport een waardevolle aanwinst verkregen. Voldoende aanleiding voor een feestelijke ingebruikname met een aansprekende show.

Ommeren - Bestuurslid Jasmijn Peele, tevens verantwoordelijk voor de communicatie, vertelt hoe het voortraject in elkaar zit. ’’Dit nieuwe toestel kon na lang sparen worden aangeschaft door de inzet van alle leden. Vooral tijdens uitvoeringen en bij acties, zoals buurt jutten. 

De jonge dansers, waarvan een groep is ontstaan in coronatijd, openden op spontane wijze het programma. Het optreden riep een vrolijk gevoel op bij het publiek door het plezier op de dansvloer. ’’De vereniging kijkt er naar uit deze dansgroep in het nieuwe seizoen weer te begroeten’’, aldus Jasmijn Peele. 

Na de dansshow werd door de leden van de selectie een demonstratie op de airtrack gegeven voor leden en ouders. Dat gebeurde in opbouwde zin met zowel eenvoudige als moeilijke sprongen. Hierdoor ontstond een duidelijke beeld van de mogelijkheden die de nieuwe springbaan geeft. Daarna mochten de andere leden de airtrack ook uitproberen. Een kans die in ruime mate werd aangegrepen. Zeker waar dit toestel door de extra vering de mentale drempel verlaagt. 

Jasmijn Peele: ’’Vanaf nu kunnen we dit nieuwe toestel voor alle groepen binnen de vereniging gebruiken. De turners om kwalitatief betere sprongen te oefenen, de jonge kinderen om plezier te maken op een grote zachte ondergrond en de volwassenen wellicht om aan kracht en conditie te werken’’

Bij foto’s:

• Blijheid alom bij T&P Sport bij de feestelijke ingebruikname van de airtrack.

• De nieuwe springbaan in Ommeren nodigt de jeugd direct uit om te gaan oefenen.

• De airtrack van T&P geeft de turners volop gelegenheid om meerdere saltovormen te trainen. 

FOTO’S: T&P SPORT

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Meedoen aan de Betuwse Fietsvierdaagse? Laat meteen je tweewieler checken! Nieuws 4 uur geleden
Afbeelding
Erichem wil snel woningen bouwen op 'aanjaaglocatie' Nieuws 5 uur geleden
Afbeelding
Hoe houden we in Rivierenland de wolf buiten de deur? Nieuws 7 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden