Trudy en Peter zwaaien uit bij De Vree en Sliepen. Ze hebben het gevoel de familie te verlaten, toch zullen ze wel in contact blijven met het bedrijf waar ze veel lief en leed hebben gedeeld. (foto: Raphael Drent)
Trudy en Peter zwaaien uit bij De Vree en Sliepen. Ze hebben het gevoel de familie te verlaten, toch zullen ze wel in contact blijven met het bedrijf waar ze veel lief en leed hebben gedeeld. (foto: Raphael Drent) (Foto: Raphael Drent)

Samen 90 jaar getrouwd met De Vree en Sliepen

  •   keer gelezen

Iedereen in Tiel is met de naam De Vree en Sliepen opgegroeid. Het van oorsprong familiebedrijf bestaat ruim 130 jaar en is in en buiten het Rivierenland een vertrouwd bouwbedrijf. De Vree en Sliepen is bekend in de bouw van nieuwbouwprojecten, grote renovaties en onderhoud voor woningbouwverenigingen en particuliere bouw.


Cees Hoogteyling

Tiel – Na de vakantie komen Trudy van Ingen na 43 jaar en Peter van der Linden na 47 jaar niet meer terug op het werk. Zij gaan genieten van hun pensioen. Trudy: “Wij zijn hier opgegroeid als een familie, we hebben lief en leed met elkaar gedeeld. Als er iets was en er moest hulp komen, werd er geholpen. Dat mis je bij het groter worden van een bedrijf. Toch zal ik het missen. Nu ga ik genieten van mijn hobby’s en kleinkinderen. Natuurlijk is Gert Jan jaren de directeur geweest, maar ze hebben mij gelukkig nooit gezien als vrouw van de directeur en ik heb me ook nooit zo gevoeld.” Peter: “Na zevenenveertig jaar zal ik het zeker gaan missen. Na mijn opleiding timmeren en metselen ben ik hier begonnen in de interieurbouw en het maken van meubels. Intern heb ik de kans gehad me te ontwikkelen tot uitvoerder. Ik kan nu alle tijd besteden aan mijn tuin en familie.”

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten