Afscheid van drie kaderleden bij DOS Sportief. Van links naar rechts Dana de Haas, Jamie de Heus en Hilde van Noort. Jürgen (voorzitter van DOS Sportief) overhandigt de dames een cadeautje als dank voor hun inzet.
Afscheid van drie kaderleden bij DOS Sportief. Van links naar rechts Dana de Haas, Jamie de Heus en Hilde van Noort. Jürgen (voorzitter van DOS Sportief) overhandigt de dames een cadeautje als dank voor hun inzet. (Foto: Merel de Boer)

Afscheid drie technische kaderleden DOS Sportief

  •   keer gelezen

RIJSWIJK/MAURIK/ECK EN WIEL – In de sportzaal in Rijswijk, waar DOS Sportief in de vakantie op donderdag nog les geeft, is afscheid genomen van Jamie de Heus (docente dansgroepen) en Dana de Haas en Hilde van Noort (kaderleden turnselectie). Drie trainsters die zich de afgelopen jaren op verschillende manieren voor de club hebben ingezet.


Het drietal kreeg uit handen van collega Diana Uithol een presentje. Namens de hele vereniging daarnaast een cadeaubon, welke werd uitgereikt door voorzitter Jürgen Schlegel. Dana en Hilde zagen zich extra verrast door leiding en turnsters van de damesselectie. Een groot aantal leden van de groepen maakte de huldiging mee.

Jamie de Heus heeft ruim 2,5 jaar met vol enthousiasme les gegeven aan de dansgroepen in Eck en Wiel. Met haar kennis en talent zette zij met vier groepen prachtige shows neer. Zij gaat nu een landelijk bekende dansopleiding volgen.

Hilde van Noort neemt node afscheid vanwege een nieuwe studie die zij gaat volgen. Zij begon als turnster, ging helpen bij de recreatieve jeugd en haalde daar al spoedig haar assistent diploma. Toen zij bij de selectie kwam groeide haar talent en passie voor de turnsport. Het leverde haar talrijke mooie resultaten en prijzen op. Daarnaast ging zij haar moeder Helga achterna met jureren en bemachtigen van de belangrijke en vereiste brevetten. Hilde ontpopte zich vooral de laatste jaren als een waardevolle trainster mede op grond van haar kennis en organisatorische aanpak. Zo was zij met clubgenoten Sem de Haas en Stefanie Pameijer verantwoordelijk voor een aantal wedstrijden. In haar verliest DOS Sportief een toonaangevend kaderlid.

Dana de Haas is als turnster opgegroeid binnen DOS. Toen zij zelf nog turnde kon de clubhaar altijd inschakelen om te helpen. Zowel met assisteren tijdens de lessen als bij activiteiten. Met haar lieve karakter heeft zij de afgelopen twee jaar tijdens de lessen op zaterdag, wedstrijden en andere activiteiten steeds een bijdrage geleverd.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier