Afbeelding

PSV de Lekzoomruiters bestaat 75 jaar

Algemeen 144 keer gelezen

Culemborg - PSV de Lekzoomruiters Culemborg organiseert een feestdag ter ere van het 75-jarig jubileum op zaterdag 22 augustus.

De Lekzoomruiters is een actieve rij- en menvereniging in Culemborg en is een vereniging voor paarden- en pony ruiters en menners, maar natuurlijk ook voor leden (donateurs) die het gezellig vinden bij de vereniging aangesloten te zijn. De officiële datum is op 20 augustus, maar het heugelijke feit zal op 22 augustus worden gevierd, tussen 10.00-17.00 uur. Door de coronamaatregelen zal dit in een afgeslankte vorm zijn.

Programma

De dag begint om 10.00 uur voor de jongste leden van de ponyclub. De Lekkertjes en de Lekzoomruitertjes gaan de strijd met elkaar aan in een onderlinge bixie wedstrijd en obstakelparcours! In de middag is er een oefenspringparcours en een demo waar een aantal van de leden aan meedoen. Daarna volgt er een kür op muziek door twee leden en vervolgens een pas de deux door twee leden. Een groot deel van de dag is er ook een aangespannen combinatie waar men een kort ritje mee kan maken. Aansluitend is er voor de leden nog een gezellig samenzijn met wat hapjes.

Locatie en meer informatie

De festiviteiten vinden plaats op Steenovenslaan 22 in Culemborg. Kijk voor meer informatie op facebookpagina PSV de Lekzoomruiters of op www.lekzoomruiters.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden