Sport-/spelmiddag van Betuwse Jeugdkampen

  •   keer gelezen

TIEL - Het coronavirus heeft ook bij de Betuwse Jeugdkampen enorm roet in het eten gegooid. Immers, de kampweken in de Brabantse natuur konden dit jaar tot grote spijt van het stichtingsbestuur niet doorgaan. En dat, terwijl de kampweken al decennialang zijn volgeboekt.


Heb je de kampweek ook zo gemist en wil je de kinderen, waar je vorig jaar wellicht een week mee kampeerde, toch nog ontmoeten? Of was je van plan dit jaar voor het eerst mee te gaan? Dan is er goed nieuws! Stichting Betuwse Jeugdkampen houdt zaterdag 29 augustus een sport/spelmiddag waar je elkaar toch nog kunt ontmoeten of, als je voor het eerst mee zou gaan, van de sfeer kunt proeven. De sport/spelmiddag is voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar. De (start)locatie van deze middag is dorpshuis De Hoge Hof aan de Voorstraat 10 in Echteld. De inloop is tussen 13.00 en 13.15 uur, de eindtijd (of: ophaaltijd) 17.00 uur. Wat er allemaal gaat gebeuren is nog een verrassing, maar neem kampkleding, goeie schoenen en sokken mee.

De sport/spelmiddag van de BJK is misschien een kleine pleister op de wonde van het niet doorgaan van de kampweken in Brabant, maar wél een hele gezellige! Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via secretariaat@betuwsejeugdkampen.nl

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier