<p>Erika van Dee, Flipje, Lisenka van Veenendaal-Pauw, Lexi van Veenendaal en Gerrie Spies. Foto: Lisenka Pauw Fotografie</p>

Erika van Dee, Flipje, Lisenka van Veenendaal-Pauw, Lexi van Veenendaal en Gerrie Spies. Foto: Lisenka Pauw Fotografie

(Foto: Lisenka Pauw Fotografie)

Winnaars fotomaandprijs FlipPasBlije winnaars

  •   keer gelezen

In de thuisstudio bij Lisenka Pauw Fotografie kregen de twee winnaars Erika van Dee en Gerrie Spies hun prijs uit handen van Lisenka van Veenendaal - Pauw. 


Tiel - Maar liefst twee hulpjes dit keer: Lexi en Flipje overhandigen een prachtig boeket van Bloembinderij Hartmans.
Lisenka besloot om voor de FlipPas-maandprijs van maand juli twee winnaars gelukkig te maken. “Iedere winnaar krijgt een fotoshoot voor tien personen én een grote afdruk, op canvas, aluminium of forex van een foto naar keuze uit de shoot.” Erika viel al eerder in de prijzen en geneerde zich bijna, maar Gerrie had daar geen last van. “Wat een geweldige prijs! Ik krijg mijn zoon bijna nooit leuk op de foto, dus nu heeft ie geen excuus meer.” En zelfs de hond mag mee op de foto. De gewonnen shoot is op een buitenlocatie in of rond Tiel. Met haar mobiele studio kan ze zowel thuis als op locatie foto’s maken met prachtige belichting. “Voor een shoot met tien personen in mijn huisstudio wel wat klein, dus we gaan voor een mooie buitenlocatie.”

Op de foto
Voorafgaand aan de uitreiking ging een grote wens van Lisenka’s dochter Lexi in vervulling: Op de foto met Flipje. Dat ze ook mee mocht op de foto met de winnaars was ook leuk, maar samen met Flipje, dat spande de kroon. Een beetje beduusd neemt Gerrie de prijs in ontvangst. “Wat geweldig! Ik vind het echt superleuk om met het hele gezin en aanhang mooie foto’s te maken. Want foto’s die je met de telefoon maakt, zijn toch echt wel anders. En een mooie afdruk erbij voor aan de muur, echt heel leuk.”

Erika won al eens eerder een prijs, die van de Cardshop, ook voor twee winnaars. Het eerste wat ze aan de telefoon uitroept is dat ze al eerder winnaar was. En of dat wel mag. Tja, iedereen maakt iedere maand evenveel kans, dus het is haar van harte gegund. “Ik gebruik mijn FlipPas echt overal waar het kan, ik vind het zo leuk!” Beide winnaressen vertellen ook trots wat ze allemaal al met de punten hebben aangeschaft. “Kijk”, zegt Gerrie trots, “deze twee armbanden heb ik laatst bij Juwelier van Leeuwen gekocht. Mét de FlipPas-punten betaald!” Dat, en de mooie prijzen, zijn natuurlijk de leuke kanten van het sparen.

Lisenka is ook al zo enthousiast. “Het is echt superleuk om mee te doen met de FlipPas. Van mijn klanten krijg ik heel veel positieve reacties en ik heb inmiddels ook al flink wat FlipPassen verkocht én punten weggegeven.”

Over de FlipPas
De FlipPas is het Tielse spaarsysteem waarmee consumenten punten kunnen sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. Met de FlipPas kan op verschillende plaatsen in de binnenstad het parkeergeld betaald worden, daar waar er vooraf betalen geldt. Op www.flippas.nl is te zien wie de deelnemers zijn en waar de FlipPas gekocht en gebruikt kan worden.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten