Informatiemagazine

  •   keer gelezen

Uitgeverij Akse Media te Den Helder is gestart met de voorbereidingen van het nieuwe informatiemagazine. Het magazine is weer een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over uw gemeente. 


Tiel - Zowel in de papieren versie als in onze digitale gids, http://westmaasenwaal.smartmap.nl, vindt u informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Daarnaast zijn er interessante artikelen in opgenomen.

Vanaf 4 januari 2021 worden instellingen en verenigingen met een redactionele vermelding benaderd om de juistheid van de gegevens te controleren. Indien u in de vorige editie een vermelding heeft, ontvangt u van ons een e-mail. Deze e-mail bevat een unieke, persoonlijke inlogcode waarmee u de gegevens op elk gewenst moment kunt wijzigen. Is er bij ons geen mailadres bekend, dan wordt er komende weken telefonisch contact met u opgenomen. Wilt u zelf een wijziging doorgeven of staat uw vereniging/ organisatie nog niet in het magazine? Geef dit dan door via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van informatiemagazine West Maas en Waal) of bel (0223) 673 010.

Inmiddels is de afdeling Sales al begonnen met het benaderen van adverteerders, welke de verschijning van het magazine mede mogelijk maken. Bent u nog niet benaderd of wilt u meer informatie, neem dan contact op met onze salesmanager via (0223) 673 021.

Bent u benaderd en twijfelt u over de echtheid van uw gesprek, neemt u dan zeker contact met ons op. Wij kunnen indien nodig door middel van ons adressenbestand en sociale media andere organisaties binnen uw gemeente op de hoogte stellen.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten