Provincie vervangt duiker onder N834

Algemeen 172 keer gelezen

Ter hoogte van de afslag Tiel-west van de A15 gaat de provincie een nieuwe duiker onder de provinciale N834 kruising Bergakker/Hamse biezen aanleggen. 

Tiel  - De aannemer start het werk 26 februari 2021 en naar verwachting is het werk gereed op 29 maart. Tijdens deze periode is de toegang vanaf de provinciale weg N834 naar de Hamse-Bieze afgesloten. Doorgaand verkeer kan tijdens het werk langs het werkvak rijden.

Vervangen duiker onder kruispunt N834

De duiker die onder de N834 ligt aan het einde van zijn levensduur. Door de duiker nu te vervangen voorkomen we schade aan het wegdek. De duiker bestaat uit aaneengeschakelde betonnen buizen van 1.30 meter doorsnede. De duiker verbindt de watergangen aan beide zijden van de weg met elkaar zodat het slootwater onder de weg door kan stromen.

Twee afsluitingen

Op twee momenten is de N834 voor gemotoriseerd verkeer afgesloten. Fietsverkeer kan langs het werk fietsen. De eerste afsluiting is van vrijdag 26 februari vanaf 20.00 uur tot zaterdag 27 februari 12.00 uur. De tweede afsluiting is van vrijdag 26 maart 20.00 uur tot maandag 29 maart 06.00 uur. Gemotoriseerd verkeer wordt met borden omgeleid via de A15 over toe- en afrit nummer 33. De planning is afhankelijk van de weersomstandigheden .

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden