Foto:

Win een trui bij Wuite

  •   keer gelezen

5 februari 2021 is het weer zo ver, Warmetruiendag! De dag waarop we allemaal de verwarming een tikkeltje lager zetten en zo CO2 besparen. Om de dag door te komen draagt iedereen een extra warme trui. Flippas Tiel helpt hier graag een handje bij door één warme trui te verloten onder alle geregistreerde Flippas gebruikers.


De trui is afkomstig van Wuite Mode, ons familiebedrijf dat sinds augustus 1989 gevestigd is in het hart van Tiel. Na de verhuizing in augustus 2019 naar Markt 3 zijn wij; Annemiek en Rick Wuite nog meer van de prachtige binnenstad gaan houden. Met alle gezellige horecagelegenheden op het plein en onze prachtige, ruime locatie zijn wij erg tevreden. Wuite Mode is een dames- en herenkledingzaak, dus ideaal om gezellig samen te shoppen. Er is vooral een ruim assortiment aan jeans en wij bieden hulp van echte jeansspecialisten, zodat u de broek vindt die echt bij u past. Tijdens het winkelen schenken wij graag een kopje koffie of thee voor u in om een relaxte en gezellige sfeer te creëren. Naast de ruime keuze aan broeken, hebben wij ook genoeg leuke shirts, blouses, jassen, jurken en nog veel meer.

niets liever dan mensen blij maken met nieuwe outfits

Op dit moment zijn onze deuren helaas gesloten, maar wij doen niets liever dan mensen blij maken met nieuwe outfits. Daarom bieden wij alternatieve manieren aan om toch lekker te kunnen shoppen. Ten eerste zijn wij erg actief op de sociale media kanalen Facebook, Instagram en Whatsapp. Op Facebook hebben wij zelfs een winkel waar direct besteld kan worden. Bestellingen plaatsen en vragen stellen kan uiteraard ook via een privébericht naar één van onze kanalen of met telefonisch contact 0344653535. Schroom niet om te bellen of een bericht te sturen, want wij zijn jullie maar al te graag van dienst. Bovendien bevat onze winkel een ruime etalage die regelmatig veranderd wordt. Het is hierbij mogelijk om te ‘window shoppen’. Alle artikelen in de etalage bevatten een nummer. Het artikel kan worden besteld door een telefoontje of een bericht met daarin het artikelnummer, naam, adres en de gewenste maat. Dit maakt een wandeling door de Tielse binnenstad nog leuker!

Tenslotte bezorgen wij graag gevulde tassen met kleding die rustig thuis gepast kan worden. Op deze manier brengen wij de winkel gewoon aan huis en is het mogelijk je favoriete items uit te kiezen. De items worden gratis én snel bezorgd aan huis!

De FlipPas is een mooi systeem waarin Tielenaren en trouwe bezoekers beloond worden voor hun loyaliteit aan de lokale ondernemers. Op Warmetruiendag wordt er een warme herentrui verloot onder de geregistreerde FlipPas gebruikers. Kans maken? Kijk daarvoor op de Facebook en/of Instagram pagina van de FlipPas.

De FlipPas uitgelicht

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier