Foto:

Fietsen moet plezierig zijn

  •   keer gelezen

Fietsplezier. Dat is waar fietsspeciaalzaak Style Cycles uit Tiel in één woord voor staat. Ongeacht of het om een privétocht of een rit naar de zaak gaat. Fietsplezier is comfort en kwaliteit in één. Gekenmerkt door een goede fiets én betrouwbare onderhoudsservice.


Bij Style Cycles, sinds 2005 een begrip in Tiel en Rivierenland, weten we wat fietsplezier is. Wij zijn vakmensen, maar ook fietsliefhebbers. Met plezier in ons vak. Met Danny Dingemans aan het roer als eigenaar en zoon Rens Dingemans met Wim van Baal als vertrouwde gezichten in de winkel, geflankeerd door een team van gecertifieerde fietstechnici en verkopers die hun expertise en vakkennis laten spreken in de winkel en werkplaats.

Showroom van 450m2

Zakelijk en privégebruik

In onze moderne en sfeervolle, 450 m2 grote showroom tref je de nieuwste modellen tweewielers van onder meer Batavus, Sparta, Kalkhoff, Cortina, Urban Arrow en Carqon. Nieuwe en gebruikte kinderfietsen, stadsfietsen, toerfietsen, transportfietsen, bakfietsen en een breed assortiment e-bikes en speed pedelecs: snelle e-bikes die ondersteund tot 45 km/u halen. De fietsen kunnen voor zakelijk en privégebruik aangeschaft worden; uitermate interessant voor werknemer én werkgever. Dus zoek je een leasefiets of fiets van de zaak? Vraag ons advies op maat! Tot slot voeren we ook een breed assortiment accessoires en bieden we fietsverhuur -verzekeringen aan.

Servicepunt Passewaaij

Om fietsminnend Rivierenland zo goed mogelijk van dienst te zijn – ook in tijden van corona – is er een tweede vestiging geopend in het Tielse winkelcentrum Passewaaij. Dit servicepunt is vooral gericht op verkoop van accessoires, onderhoud en reparatie. Laat je daarbij niet weerhouden door de coronacrisis, want we hebben een haal- en brengservice en zelfs verkoop en proefritten verzorgen we aan huis. En natuurlijk bieden we ook private shopping, zo gaat iedereen gegarandeerd fietsend het voorjaar in!

Spaarsysteem

Style Cycles doet graag mee aan het unieke spaarsysteem voor en door Tielse winkeliers: de FlipPas. ,,Het is typisch Tiels en echt lokaal, iets waar wij ook voor staan. Daarom doen wij graag mee!’’, vertelt Rens Dingemans.

De FlipPas is een loyaliteitssysteem waarmee consumenten punten kunnen sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. Met de FlipPas kan op verschillende plaatsen in de binnenstad het parkeergeld betaald worden, daar waar er vooraf betalen geldt. Op www.flippas.nl is te zien wie de deelnemers zijn en waar de FlipPas verkregen kan worden. Kijk voor meer informatie op
www.flippas.nl.

flippas.nl

De Flippas uitgelicht

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier