Gerrit ter Haar in zijn element tijdens het snijden van het vlees bij Slagerij Knobbout.
Gerrit ter Haar in zijn element tijdens het snijden van het vlees bij Slagerij Knobbout. Foto: : Privécollectie Knobbout

Actie bij Slagerij Knobbout: Gerrit wordt vijftig

Algemeen 700 keer gelezen

Tiel - Eén van de gezichten van Slagerij Knobbout in Tiel, Gerrit ter Haar, viert aanstaande zaterdag zijn vijftigste verjaardag. Reden voor de slagerij om een mooie actie op touw te zetten.

Het leek eigenaar Arno Knobbout een leuk idee om de 50 van Gerrit in een scherpe aanbieding te laten terugkomen. Vandaar dat ze een tas gevuld met lekkers uit de slagerij van € 75,- voor € 50,- aanbieden. Een greep uit de inhoud: rundergehakt, kipfilet, grillworst, hamburgers en gegrilde spareribs. Verkrijgbaar van 24 t/m 27 maart 2021. Arno vertelt dat Gerrit één van de drijvende krachten van de slagerij is. “Hij staat al sinds 2007 in deze winkel. Eerst bij de voorganger en sinds de overname in 2011 bij ons. Hij werkt het liefst op de achtergrond, maar er zijn heel veel klanten die speciaal door hem geholpen willen worden. Hij heeft zijn eigen specialiteiten en zijn eigen fans.” Volgens Arno is Gerrit een trouwe vent met hart voor de zaak. “Gerrit is een vakman met heel veel kennis. Hij is er altijd en hij ligt heel goed bij het personeel. Ze plagen hem wel eens, omdat ie een beetje bescheiden is, maar daar kan hij goed tegen.” De zoon van de eigenaar, Ruben, is daarentegen een druktemaker. “Samen vormen ze een gouden combinatie.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Kom genieten in Tiel van de vijfde Betuwse Fruitrally op... zondag 5 mei! Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Meedoen aan de Betuwse Fietsvierdaagse? Laat meteen je tweewieler checken! Nieuws 8 uur geleden
Afbeelding
Erichem wil snel woningen bouwen op 'aanjaaglocatie' Nieuws 9 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden