Bibliotheek Rivierenland verlengt de Afhaalbieb tot en met 20 april

  •   keer gelezen

De lockdown is verlengd tot en met 20 april. Daarmee blijven ook de bibliotheken gesloten tot die tijd. Bibliotheekleden kunnen gedurende de lockdownperiode gebruik blijven maken van de Afhaalbieb, op verschillende locaties in Rivierenland. 


In totaal zijn er op 12 locaties Afhaalbiebs. Ook verzorgt Bibliotheek Rivierenland een gratis bezorgservice voor de risicogroep. Alle boeken die leden thuis hebben, worden verlengd tot na de lockdown. Leden die nieuwe boeken willen, kunnen op de website van de Bibliotheek Rivierenland een boekenpakket reserveren, die zij kunnen ophalen bij de Afhaalbieb. 

Een afspraak is snel gemaakt via www.bibliotheekrivierenland.nl/afhaalbieb 

Bezorgservice

Bibliotheekleden die in de risicogroep vallen, kunnen gebruik maken van de gratis bezorgservice van Bibliotheek Rivierenland. Zij kunnen daarvoor tijdens kantooruren bellen met de Klantenservice van de Bibliotheek, tel. 0344-639940. 

Online diensten

Naast de Afhaalbieb en de bezorgservice biedt de Bibliotheek ook een aantal online diensten, waaronder de online Bibliotheek boordevol e-books en luisterboeken. Daarnaast is er sinds kort een tijdschriftenapp en is er een nieuw cursusplatform waarvan leden gebruik kunnen maken. Belangstellenden kunnen meer informatie vinden op de website van de Bibliotheek: www.bibliotheekrivierenland.nl. 

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten