Online bijeenkomst voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel

  •   keer gelezen

Online bijeenkomst voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel in de chronische fase


Niet-aangeboren hersenletsel heeft een gigantische impact op het leven van de getroffene en zijn/haar naasten. Van het ene op het andere moment - door bijvoorbeeld een beroerte of ernstig ongeluk – staat het leven op z’n kop. Meer hoe pak je na je revalidatie van je niet-aangeboren hersenletsel de draad weer op? Voor volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) in deze chronische fase organiseert Pluryn op maandagmiddag 17 mei een online informatiebijeenkomst over het behandelprogramma Hersenz.

Hoe ga je om met de plotselinge veranderingen en beperkingen van je niet-aangeboren hersenletsel? En hoe verwerk je het verlies en (her)vind je de balans? Met die vraagstukken gaan jij en je naasten tijdens een Hersenz-behandeling aan de slag. De online informatiebijeenkomst vindt plaats via Microsoft Teams en start om 16.00 uur. Aanmelden voor de bijeenkomst is noodzakelijk en kan door te mailen naar hersenz@pluryn.nl. Een aantal dagen voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je een link naar de online meeting in de mail.

Kijk voor meer informatie over een behandeling voor niet-aangeboren hersenletsel op www.pluryn.nl. Pluryn heeft NAH-centra in Tiel en in Nijmegen.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten