Online bijeenkomst voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel

Algemeen 226 keer gelezen

Online bijeenkomst voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel in de chronische fase

Niet-aangeboren hersenletsel heeft een gigantische impact op het leven van de getroffene en zijn/haar naasten. Van het ene op het andere moment - door bijvoorbeeld een beroerte of ernstig ongeluk – staat het leven op z’n kop. Meer hoe pak je na je revalidatie van je niet-aangeboren hersenletsel de draad weer op? Voor volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) in deze chronische fase organiseert Pluryn op maandagmiddag 17 mei een online informatiebijeenkomst over het behandelprogramma Hersenz.

Hoe ga je om met de plotselinge veranderingen en beperkingen van je niet-aangeboren hersenletsel? En hoe verwerk je het verlies en (her)vind je de balans? Met die vraagstukken gaan jij en je naasten tijdens een Hersenz-behandeling aan de slag. De online informatiebijeenkomst vindt plaats via Microsoft Teams en start om 16.00 uur. Aanmelden voor de bijeenkomst is noodzakelijk en kan door te mailen naar hersenz@pluryn.nl. Een aantal dagen voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je een link naar de online meeting in de mail.

Kijk voor meer informatie over een behandeling voor niet-aangeboren hersenletsel op www.pluryn.nl. Pluryn heeft NAH-centra in Tiel en in Nijmegen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Kom genieten in Tiel van de vijfde Betuwse Fruitrally op... zondag 5 mei! Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Meedoen aan de Betuwse Fietsvierdaagse? Laat meteen je tweewieler checken! Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Erichem wil snel woningen bouwen op 'aanjaaglocatie' Nieuws 12 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden