Sporten op het schoolplein
Sporten op het schoolplein (Foto: J. de Groot)

Nu weer binnen sporten

  •   keer gelezen

Ten eerste wil gymnastiekvereniging I.L.O., basisschool de Sterappel en Healthclub Juliën, hartelijk bedanken voor de afgelopen weken! De gymvereniging heeft meer dan 5 maanden niet in de gymzaal mogen trainen, maar dankzij de goede hulp van deze partijen konden de lessen voor de leden toch doorgaan.


Lienden - In maart konden de lessen al buiten plaats vinden doordat tennisclub Lienden een baan vrij hield voor de vereniging. Doordat de eigen tennislessen op den duur ook weer van start konden, was dit na 4 weken niet meer haalbaar. Gelukkig stonden de basisschool en de Healthclub daar klaar om het stokje over te nemen. Bijna 2 maanden mocht de vereniging gebruik maken van deze twee buitenruimtes. Bij de basisschool werd de rand van de zandbak dan ook gebruikt als balk, de duikelrekken konden doorgaan als een brug en de wipwap werd gebruikt om het balanceren te oefenen. Op de dinsdag konden de wedstrijdturnsters van de gymvereniging gebruik maken van de hoge rekstokken bij het bootcampterrein van Healthclub Juliën. Hierdoor konden zij hun brugelementen onderhouden die zij altijd aan de hoge legger van de brug turnen. Helaas zat het weer de afgelopen periode niet helemaal mee. Donkere wolken met regen, hagel en zelfs sneeuw zorgden er soms voor dat lessen niet door konden gaan. Maar toch kunnen sommige heldhaftige leden zeggen dat ze in de sneeuw hebben geturnd!

Gelukkig hoeven we nu geen rekening meer te houden met het weer, en kunnen alle lessen sinds deze week weer in de gymzaal plaatsvinden. De vereniging is hier heel blij mee, maar bedankt ook alle partijen voor het mogelijk maken van het sporten op het schoolplein, parkeerplaats en bootcampterrein!

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier