Bibliotheek Rivierenland opent de Bibliotheek in Lienden

Algemeen 132 keer gelezen

Bibliotheek Rivierenland opent woensdag 2 juni officieel haar deuren in Lienden aan de Blommeland 14. Sinds januari was Bibliotheek Rivierenland al gestart met gezinsgerichte leesstimulering via consultatiebureaus en kinderopvang. In het basisonderwijs in Buren is een leescoach van de Bibliotheek actief met stimuleren van leesplezier. 

Lienden - In maart werd het mogelijk gebruik te maken van de Afhaalbieb en vanaf nu kunnen bezoekers ook terecht in de vestiging in Lienden. Zodra de coronamaatregelen het toelaten zal Bibliotheek Rivierenland ook activiteiten in de diverse kernen van Buren organiseren. 

Wethouder Wiendels van de gemeente Buren en directeur Lidy Vos van Bibliotheek Rivierenland openen de deuren officieel op woensdag 2 juni om 10:00 uur. Vanwege de coronamaatregelen kan er geen publiek bij de opening aanwezig zijn, maar is de openingshandeling wel te volgen via Facebook.

Kindertekeningen

Speciaal voor de opening van de Bibliotheek in Buren, hebben de leerlingen van de Eben Haëzerschool in Lienden tekeningen gemaakt. Deze tekeningen weerspiegelen hun droombibliotheek of een verhaal dat ze recentelijk gelezen hebben en zijn vanaf de opening te bewonderen in de Bibliotheek.

Meer dan boeken

Behalve de meer dan 275.000 boeken en 35.000 e-books, luisterboeken en online tijdschriften die Bibliotheek Rivierenland in de collectie heeft, kunnen leden van de bibliotheek ook profiteren van leuke en leerzame workshops, (online) activiteiten en cursussen.

Kortingsactie
De prijs voor een lidmaatschap bedraagt 48,- per jaar. Bibliotheek Rivierenland heeft nu een kortingsactie waarbij nieuwe leden 3 extra maanden gratis lidmaatschap krijgen bij een jaarabonnement. Lid worden kan via de website www.bibliotheekrivierenland.nl, of door langs te gaan in de Bibliotheek.

Klantenservice

Belangstellenden kunnen voor meer informatie over de Bibliotheek en al haar diensten contact opnemen met de klantenservice van Bibliotheek Rivierenland via telefoonnummer 0344 – 63 99 40 (op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur), of per e-mail via klantenservice@bibliotheekrivierenland.nl. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Bedrijventerreinen, zoals Latenstein, zijn niet langer uitgesloten als tijdelijke locatie voor huisvesting.
Hoe Tiel kritisch kijkt naar de huisvesting van arbeidsmigranten (en wat dit dan concreet betekent) Nieuws 18 apr, 15:54
• Archieffoto van het Fruitcorso.
100.000 euro om toekomst Fruitcorso veilig te stellen Nieuws 18 apr, 12:39
• Door de stad zijn 10 van dit soort borden geplaatst waarvan deze op het Bleekveld bij de gracht.
Vernieuwde Bordenroute 'Met pen en penseel door Tiel' verbindt erfgoed en binnenstad Nieuws 18 apr, 12:25

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden