Foto:

Nieuw in Tiel: De EmShapeWell voor een strak en gespierd lichaam

  •   keer gelezen

Barbara Germans van Body Balanz Tiel is super enthousiast over haar nieuwste uitbreiding in de zaak. De Emshapewell is de allernieuwste technologie op het gebied van bodyshaping en zorgt voor minder vet en meer spieren.


Tiel - Barbara heeft inmiddels al jaren haar zaak gevestigd aan de Tolhuisstraat in Tiel. Ze volgt alle ontwikkelingen op het gebied van afslanken en figuurcorrectie op de voet. De afgelopen lockdown heeft ze ook zeker niet stil gezeten en is ze op pad geweest om te kijken welke mogelijkheden er waren om Body Balanz na de lockdown weer een boost te kunnen geven.

En dat is gelukt, vertelt Barbara. De EmShapeWell is een mooie aanvulling op het pakket wat Body Balanz al biedt.

“Dit fantastische apparaat maakt gebruik van doelgerichte elektromagnetische golven met hoge intensiteit om spieren op te bouwen en vet te verminderen”, vertelt Barbara.

Stevige, ronde billen of een strakke, platte buik zijn mogelijk in een aantal behandelingen met de EmShapeWell!

Het is geschikt voor verschillende delen van het lichaam, zoals buik, billen, armen, benen, om te shapen en spieren te versterken.

De doelgerichte energie van de EMShapeWell zorgt voor 36000 contracties van de spieren en dat voelt als een intensieve work-out zonder inspanning of pijn. Een behandeling duurt 30 minuten.

Wil je kennismaken met Body Balanz? Dan kan je een afspraak maken voor een vrijblijvende intake.

Body Balanz Tiel, Tolhuisstraat 39, Tiel. Telefoon 06-15391200 of www.bodybalanztiel.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier