Foto:

Houten woonaccessoires van zorgboerderij De Lingehof

  •   keer gelezen

Reeds 4 jaar worden er schitterende houten woonaccessoires gemaakt in de houtwerkplaats van zorgboerderij De Lingehof in Rhenoy. In het begin werden er voornamelijk persoonlijke naamcadeaus gemaakt, maar inmiddels worden er ook relatiegeschenken, klokken en industriële houten lampen gemaakt.


Rhenoy - Alle producten worden met de hand geschilderd, geschuurd en in elkaar gezet. De lampen die gemaakt worden, zullen binnenkort onder een nieuwe naam verkocht worden, genaamd Lindoe. Hiervoor wordt momenteel hard gewerkt aan een nieuwe site met een toepassing waarbij je de lampen virtueel boven je tafel kunt hangen. Op www.lindoe.nl kunt u de lampen straks vinden.

Dagbesteding

Op zorgboerderij De Lingehof zijn meerdere plekken beschikbaar voor mensen die een zorgvraag hebben. Te denken valt aan boerderijactiviteiten, zoals dierenverzorging, moestuin, inpakwerkzaamheden en creatieve activiteiten.

In de houtwerkplaats kunnen we mensen met handige handjes gebruiken, die het leuk vinden om schitterende producten te vervaardigen.

Voor vragen over onze producten of dagbestedingsplekken, neem gerust contact op met Jobke Blaauw. Haar emailadres is j.blaauw@delingehof.nl

Voor een algemene indruk van de zorgboerderij, kijk dan op www.delingehof.nl!

Heeft u ook wat te melden of een leuk verhaal? Mail dan naar gerritdavelaar@gmail.com

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten