Hoofdlocatie Bachstraat 1, Tiel
Hoofdlocatie Bachstraat 1, Tiel (Foto: Saskia Zeller)

Informatieavond bij ROC Rivor

  •   keer gelezen

Op donderdag 24 juni, van 18.00 – 20.30 uur, organiseert ROC Rivor een corona-proof informatieavond op locatie Bachstraat in Tiel. Geïnteresseerde vo-leerlingen die in september nog willen starten met een mbo- of VAVO-opleiding zijn welkom voor een persoonlijk informatiegesprek.


Tiel - Ook zij-instromers, of studenten die willen overstappen binnen het mbo, en derdejaars leerlingen die zich nu al willen oriënteren zijn welkom.

Geïnteresseerden kunnen zich vooraf via de website aanmelden voor een informatiegesprek met een docent op locatie, uiteraard conform de RIVM richtlijnen. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen zij hun vragen stellen aan onze docenten en studenten, en de sfeer proeven op locatie. Op deze manier biedt ROC Rivor, ook voor de laatste twijfelaars, hulp tijdens het studiekeuzeproces.


Nieuw: Leven Lang Ontwikkelen
Nieuw tijdens de informatieavond is het aanbod van de Academie Leven Lang Ontwikkelen, met meer informatie over bijvoorbeeld om- en bijscholing. Iedereen die hierin geïnteresseerd is, is van harte welkom. Daarnaast kun je hier ook terecht voor vragen over Inburgering en (taal)cursussen.

Aanmelden
Aanmelden kan alleen via de website van ROC Rivor en uiterlijk t/m 22 juni. De gesprekken worden gepland tussen 18.00 en 20.30 uur op locatie. Kijk voor meer informatie en aanmelden op rocrivor.nl/infoavond.

Over ROC Rivor
ROC Rivor is hét opleidingscentrum voor regio Rivierenland en biedt middelbaar beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en contractactiviteiten. Er zijn vestigingen in Geldermalsen en Tiel. ROC Rivor rust mensen toe voor de samenleving, arbeidsmarkt en passend vervolgonderwijs. Dit wordt mede gerealiseerd door intensieve samenwerking met de partners in de regio, onder andere gemeentes, scholen, bedrijven en instellingen.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten