Wethouder Karl Maier op werkbezoek bij de nieuwe Glamping de Oever

  •   keer gelezen

Woensdag 2 juni bezocht wethouder Karl Maier op uitnodiging van de Holland Evenementen Groep de net geopende Glamping de Oever.

Op 13 mei opende Glamping de Oever officieel haar deuren en de eerste gasten hebben al een mooi verblijf achter de rug in één van de 15 luxe safaritenten op een prachtig terrein. Sinds begin 2021 is namelijk de voormalige 9-holes golfbaan van de Batouwe onderdeel van het terrein van Holland Evenementen Groep (HEG). Hierop is Glamping de Oever gerealiseerd, en is er naast alle activiteiten van de Holland Evenementen Groep, nu ook ruimte gemaakt voor verblijfsrecreatie.

Gemeente Buren denkt mee met ondernemers

De gemeente heeft in het kader van de tijdelijke Corona maatregelen de ontwikkeling door middel van een tijdelijke vergunning gefaciliteerd. Samen met de HEG wordt nu gekeken of de ontwikkeling verder kan worden vormgegeven in een permanente bestemming. Roy de Wijer, commercieel manager bij de HEG, is enthousiast over deze toevoeging aan het aanbod in het gebied: “De mogelijkheden om naast vermaak in ons recreatiegebied ook verblijf aan te bieden was voor ons een mooie nieuwe stap in de ontwikkeling van het gebied. “Glamperen” is hot op dit moment en onze gasten kunnen hier heerlijk in de natuurlijke omgeving terecht in combinatie met al het aanwezige aanbod op ons terrein en in de Betuwe.”

Campagne #Ditkaninburen

Wethouder Karl Maier: “We zijn blij dat de HEG zowel de Glamping als de verschillende attracties nu hebben kunnen openen en volledige coronaproof kunnen draaien. We zien ook dat andere recreatiegebieden en verblijfsaccommodaties weer de deuren hebben geopend en dat zowel inwoners als bezoekers gezond kunnen genieten van onze mooie gemeente en de gastvrijheid van onze recreatieondernemers. En dat is maar goed ook, want deze ondernemers kunnen wel weer een steuntje in de rug gebruiken! We verlangen allemaal naar een mooie en lange zomer. Het is mooi dat ondernemers zoals de Holland Evenementen Groep juist in deze moeilijke tijd de moed hebben om te investeren. Wat ons betreft een mooi voorbeeld van #ditkaninburen, de nieuwe campagne waar we vanuit de gemeente, samen met de ondernemers, onze inwoners en bezoekers willen informeren en inspireren met voorbeelden van activiteiten die coronaproof binnen de verschillende fasen van het nationale openingsplan weer mogen.”


Elke woensdag het nieuws uit Tiel per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier