Tennis spelen in een stralende zon
Tennis spelen in een stralende zon (Foto: Ridderweide)

Midsummer Toernooi Tennis en Padel

  •   keer gelezen

Wat een geweldige halve finale werd er afgelopen zaterdag gespeeld op Roland Garros tussen Novak Djokovic en Nadal. De Serviër won na een schitterend gevecht vol prachtige rally’s in vier sets van de Spanjaard. En met een zinderende vijfsetter op zondag tussen Djokovic en Tsitsipás werd het tennisweekend helemaal memorabel met de 19e Grand Slam titel voor Djokovic, die zich terug wist te knokken van een 2-0 achterstand in sets. Het toont weer een eens wat voor gave sport tennis is.


Tiel - Zullen er tijdens het Ridderweide Midsummer Tennis & Padel Toernooi, wat van vrijdag 9 juli tot en met zondag 18 juli plaatsvindt, ook zulke prachtige rally’s te zien zijn? In ieder geval belooft het een gezellig toernooi te worden. Dankzij de versoepelingen staat de KNLTB vanaf begin juli weer open toernooien toe. Spelers van andere verenigingen zijn dan ook van harte welkom om mee te spelen om de prijzen en de sportieve eer. En natuurlijk kom je ook voor de lekkere hapjes naar de Ridderweide. Als het zonnetje meewerkt, zijn in ieder alle ingrediënten voorhanden om er een topweek van te maken. Inschrijven kost € 10 en is tot 26 juni mogelijk via www.toernooi.nl voor zowel tennis als Padel. Bij Tennis kun je je aanmelden voor zowel enkels als dubbels in verschillende categorieën. En bij Padel zijn er mogelijkheden van beginners tot wedstrijdspelers. Als je nog geen dubbelpartner hebt, stuur dan even een mail naar toernooi@ridderweide.nl, zodat de organisatie mee kan kijken naar een mogelijke partner om mee samen te spelen.

Tennisdirect.nl is hoofdsponsor van het toernooi. Sinds dit jaar is Tennisdirect.nl clubsponsor van de Ridderweide en worden alle jeugdleden binnenkort voorzien van een Babolat sportshirt met daarop het Ridderweide logo.

Ben je nog geen lid van een tennisclub, maar lijkt het je wel leuk om mee te doen? Schrijf je dan in bij de Ridderweide voor de Zomerchallenge. Voor € 60,- kun je dan vrijspelen tot 30/9 en word je ingeschreven bij de KNLTB, waardoor je ook deel kunt nemen aan het Ridderweide Midsummer Toernooi. Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij alle andere activiteiten, zoals de wekelijkse Meet & Play op donderdagavond en de Bitterballen, Meet & Play op zondagmiddag 27 juni. Op www.ridderweide.nl staat alle informatie omtrent de Zomerchallenge.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten