Tiel, 11 juni 2021
Nieuwe muurschildering op fietstunnels Berenkuil.  Leerlingen van het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en de kunstateliers maakten de ontwerpen, ouderen zorgden voor de verhalen en beeldende kunstdocenten van Zinder Educatie ontwierpen de basis voor de schildering.  De ondergrond en basisschildering is gereed. De eerste groep leerlingen, Yasmijn, Lilly Ravi en Leon van de Montessori school, gingen onder leiding van beeldende kunstdocente Joan Tesser aan de slag om met hulp van haar collega's Ninja Heevel en Miranda Straten de ontwerpen aan te brengen.
Foto Jan Bouwhuis.
Tiel, 11 juni 2021 Nieuwe muurschildering op fietstunnels Berenkuil. Leerlingen van het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en de kunstateliers maakten de ontwerpen, ouderen zorgden voor de verhalen en beeldende kunstdocenten van Zinder Educatie ontwierpen de basis voor de schildering. De ondergrond en basisschildering is gereed. De eerste groep leerlingen, Yasmijn, Lilly Ravi en Leon van de Montessori school, gingen onder leiding van beeldende kunstdocente Joan Tesser aan de slag om met hulp van haar collega's Ninja Heevel en Miranda Straten de ontwerpen aan te brengen. Foto Jan Bouwhuis. (Foto: )

Fraaie schildering op fietstunnels Berenkuil

  •   keer gelezen

Tiel: Leerlingen van het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en de kunstateliers maakten de ontwerpen, ouderen zorgden voor de verhalen en beeldende kunstdocenten van Zinder Educatie ontwierpen de basis voor de schildering. De ondergrond en basisschildering is gereed. De eerste groep leerlingen, Yasmijn, Lilly Ravi en Leon van de Montessori school, gingen onder leiding van beeldende kunstdocente Joan Tesser aan de slag om met hulp van haar collega’s Ninja Heevel en Miranda Straten de ontwerpen aan te brengen. De komende weken worden de andere ontwerpen aangebracht en ergens in september is er een officiële opening.


Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier