FC Lienden JO-9 met de sponsoren Hoveniersbedrijf Van Dijk, Zelfstandig Jemako adviseur Bianca van den Brink
FC Lienden JO-9 met de sponsoren Hoveniersbedrijf Van Dijk, Zelfstandig Jemako adviseur Bianca van den Brink (Foto: Erwin Vermeer)

Sponsoren steken FC Lienden JO9-1 in het nieuw

  •   keer gelezen

FC Lienden JO9-1 bedankt onderstaande “Liendense” sponsoren die er juist in deze tijd maar weer voor zorgen dat de boys er weer spic en span bij lopen in mooie tenues en picobello tassen.


Lienden - Dit is te danken aan Hoveniersbedrijf Edwin van Dijk, Bianca van den Brink - Zelfstandig JEMAKO distributiepartner en Autobedrijf Jacco de Gooijer.

Ontzettend bedankt!!

Hoveniersbedrijf Van Dijk legt tuinen aan voor bedrijven, particulieren en zorginstellingen. Met aandacht voor afwerking en oog voor details. Tuinen voor u op maat ontworpen en aangelegd, passend bij de stijl van uw huis en rekening houdend met het karakter van de omgeving. Voor iedere tuin hebben we luxueuze, praktische en onderscheidende oplossingen. Of het nu gaat om een belevingstuin, een landgoed of kleine voortuin. Hoveniersbedrijf Van Dijk is gevestigd aan de Jacob van der Leeweg 2 in Lienden. https://hoveniersbedrijfvandijk.com/

Bianca van den Brink - Zelfstandig JEMAKO distributiepartner is gevestigd aan het Blommeland 4 te Lienden. Wie de producten van JEMAKO al gebruikt wil vaak niet anders meer. Zelfstandig distributiepartner Bianca van den Brink legt uit hoe dat komt: ‘We hebben het hier over producten waarmee schoonmaken eenvoudiger wordt en sneller gaat. Ook nog eens milieuvriendelijk. En dat allemaal dankzij een doorontwikkelde vezeltechnologie. Vuil moet je niet rondsmeren, maar verwijderen. Dit doen we met vezels die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke oppervlakten. Dat behoeft uitleg. Daarom zijn de producten alleen verkrijgbaar bij goed opgeleide adviseurs. Een korte toelichting aan de keukentafel is nooit teveel gevraagd. Heb je liever een uitgebreide versie met vriendinnen? Dan kom ik graag bij je voor een thuispresentatie of een digitale presentatie via WhatsApp. Alle producten zijn eenvoudig (na) te bestellen op de manier die bij je past. Desgewenst worden ze bezorgd. Ook bij zakelijke klanten. Online (na)bestellen kan uiteraard ook vanuit de luie stoel via https://www.jemako-shop.com/bianca/ 

Autobedrijf Jacco de Gooijer is gevestigd aan de Hofstede 43 te Lienden en is een jong universeel autobedrijf met vele jaren ervaring in de automobielbranche. Jacco is gespecialiseerd in inkoop en verkoop van jong gebruikte occasions en ons doel is het leveren van kwaliteit in een gemoedelijke sfeer. De voorraad bestaat altijd uit schadevrije occasions die uiteraard voorzien zijn van een Nationale Autopas en een volledige onderhoudshistorie. De actuele voorraad is te raadplegen via  https://jaccodegooijer.nl/ U bent van harte welkom in de mooie showroom om onder het genot van een kopje koffie/thee/water eens nader kennis te maken.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten