Foto:
aangeboden door ongediertebestrijden.com

Binnen 24 uur van wespen af

  •   keer gelezen

Wespen bestrijden is lastiger dan je wellicht denkt. Wespen kunnen namelijk gevaarlijk steken en doen dit sneller dan je denkt. Ook weten veel mensen niet dat zij allergisch zijn voor wespen. Één steek kan dan al ernstige gevolgen hebben. Niet voor niets dus dat het zelf bestrijden van wespen afgeraden wordt. Wespenbestrijding Tiel is elk jaar weer druk met het bestrijden van wespennesten en kan dit vaak zelfs al binnen 24 uur. 


Veel wespen verwacht in 2021

Wespen in Tiel blijven toenemen. In 2021 worden er helaas weer meer wespen verwacht dan in 2020. Wespenbestrijders zullen het dus ook een stuk drukker krijgen. Ga echter niet zelf aan de slag met het bestrijden van een wespennest. Zoals hierboven beschreven; het zelf bestrijden van wespen is een gevaarlijke klus. Hoewel het aantal wespen stijgt, hoeven we niet veel overlast te ervaren van wespen. Je kunt namelijk een aantal voorzorgsmaatregelen nemen. Hang bijvoorbeeld wespenvallen op, of een nep wespennest. Met een nep wespennest voorkom je dat de wespenkoningin jouw tuin uitkiest voor haar nest. Wespen zijn namelijk erg territoriaal en zullen geen wesp bouwen waar al een ander nest zit. 

Wespen bestrijden met garantie

De bestrijder spuit een poedervormig bestrijdingsmiddel in de uitvliegopeningen van de wespennesten, dit werkt in de meeste gevallen direct en de bestrijder hoeft niet meer terug te keren. Het nest kan nu blijven hangen als er geen last van is, maar mag ook verwijderd worden. Het kan natuurlijk voorkomen dat het nest zo groot is, dat niet alle wespen in één keer worden bestreden. De bestrijders van Ongediertebestrijding Tiel zullen dan terugkomen om het wespennest nogmaals te behandelen. Dit is echter slechts in 1 - 2% van de nesten het geval. 

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier