Inschrijven Betuwse Jeugdkampen

  •   keer gelezen

Maar liefst 44 jaar – sinds 1961 - had Stichting Betuwse Jeugdkampen een kampeerterrein in Lunteren als uitvalsbasis voor zes hele gezellige kampweken. Toen het terrein vanaf 2006 niet meer beschikbaar was, werd een prachtige plek gevonden in het land van Cuijk. Stichting BJK heeft 14 jaar gebruik kunnen maken van deze locatie. Vanaf dit jaar (2021) wordt een terrein van scoutinggroep St. Walrick in Overasselt ‘the place to be’ voor jeugd die met de kampen meegaat. Overasselt ligt aan de Maas, in de gemeente Heumen ten zuiden van Nijmegen.


Het scoutingterrein ligt midden in het prachtige natuurgebied de Hatertse en Overasseltse Vennen. Sport en spelmateriaal is – doordat het hier gaat om een scoutingterrein- voldoende aanwezig. Daarnaast hebben de kampleiders van de diverse kampen ook altijd een bijzonder creatief programma. Dat wordt dus een week lang maximaal plezier in Overasselt, waarin niemand zich een moment hoeft te vervelen. Heb je zin om een week mee te gaan? Meld je dan aan via de website www.bestuwsejeugdkampen.nl

De kampen zijn onderverdeeld in leeftijdsklasses: kamp A: 17 juli – 24 juli voor jongens van  9 t/m 13 jaar; kamp B van 24 juli – 31 juli voor meisjes van 11 t/m 14 jaar;  kamp C van 31 juli – 7 augustus, gemengd van 9 t/m 12 jaar; kamp D van 7 augustus – 14 augustus, gemengd van 8 t/m 10 jaar; kamp E van 14 augustus – 21 augustus voor meisjes van 8 t/m 12 jaar en kamp F van 21 augustus – 28 augustus, gemengd 10 t/m 13 jaar. Wil je graag samen met je vriendje/vriendinnetje of neefje/nichtje uit een ander deel van het land een week kamperen bij de BJK? Geen nood! Dat kan allemaal! Een week op kamp in Overasselt kost € 110. Kunt u dat als ouder(s) moeilijk missen maar gunt u uw kind(eren) een onvergetelijke week kampeervakantie? Neemt u dan contact op met Mechelien Woldringh (06-19597027).

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier